Actie Kerkbalans

De Actie Kerkbalans 2023 wordt gehouden in de periode van 14 januari tot en met 28 januari.
Het thema van de actie zal zijn: 'Geef vandaag voor de kerk van morgen'.
Meer inhoudelijke informatie over de Actie Kerkbalans vindt u links in het menu-onderdeel 'Waarom Kerkbalans'.
Vanaf medio november 2022 kunt u via deze pagina een toezegging en eventueel ook direct betaling(en) doen voor de Actie Kerkbalans 2023.

 

Aktie Kerkbalans Direct Betalen

Actie(s):
iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal

AK incasso of zelf overmaken

Actie(s):

Volg onderstaande punten voor het doen van een digitale toezegging voor de Actie Kerkbalans.

1. Klik op de knop 'Toezegging' op deze pagina. Als u nog niet bent ingelogd, dan wordt u eerst gevraagd om in te loggen. Als uw registratienummer nog niet is ingevuld, dan vragen we u om dat nummer eenmalig in te voeren.
2. In de volgende schermen kunt u het totale jaarbedrag vermelden, de termijnen waarin u wilt betalen en de wijze van betaling. 
3.  In het menu-onderdeel 'Toezeggingen' links (onder 'Historie') kunt u terug vinden wat u vorig(e) ja(a)r(en) heeft toegezegd. Als u dit jaar voor het eerst digitaal uw toezegging doet, dan staat uw eventuele toezegging van vorig jaar helaas nog niet in uw account geregistreerd. U kunt dan natuurlijk op uw eigen bankafschriften zien wat u het afgelopen jaar bijgedragen heeft.
4.  De wijze van betalen via Incasso is voor ons en voor u werkbesparend, maar vooral ook kostenbesparend. Wij vragen u daarom dringend gebruik te maken van deze mogelijkheid tot automatische incasso van uw bijdrage door ons.
5.  Het kiezen voor iDEAL is alleen mogelijk als u uw bijdrage direct in één keer wilt voldoen. Ga dan naar Aktie Kerkbalans direct betalen.
6.  Als u niet wilt kiezen voor Incasso of iDEAL, maar uw betaling(en) wilt doen met een eigen bankoverschrijving, kies dan bij Betaalwijze voor Overige. 
7. Bij een eigen bankoverschrijving kunt u uw bijdrage(n) overmaken naar NL11INGB0000867584 t.n.v. Protestantse Gemeente Ede.
 
Let op: Let op: Als het niet lukt om via deze website een digitale toezegging te doen, dan kunt u het beste uw toezegging gewoon mailen naar het Kerkelijk Bureau (kerkelijkbureau@protestantsegemeente-ede.nl).

Vermeldt dan uw naam, uw registratienummer, het totale jaarbedrag, de termijnen waarin u wilt betalen en de betalingswijze (Incasso of Eigen overschrijving).

 

Betaalmogelijkheden

  • Incasso
  • Overige
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december
Toezeggingsperiode Ieder jaar in januari t/m december