40 dagentijdkalender 2020 'Sta op'

 

Veertigdagentijd kalender 2020

De jaarlijkse veertigdagentijdkalender van de Protestantse Kerk. Een dagelijkse Bijbeltekst en quote, recept, verhaal of gedicht brengen u steeds een stapje dichter bij Pasen, feest van een nieuw begin.

In de veertigdagentijd leven we toe naar Pasen, feest van een nieuw begin. Jezus’ liefde leert ons dat we steeds weer een nieuwe start kunnen maken en Zijn liefde mogen delen met anderen. De veertigdagentijdkalender 2020 daagt u uit tot bezinning in de 40 dagen op weg naar Pasen. ´Een nieuw begin´ is de rode draad door alle dagen. De kalender biedt tevens nieuwe vormen om invulling te geven aan de vastentijd, bijvoorbeeld door te vasten van snoep, sociale media of vlees.

De veertigdagentijd begint op woensdag 26 februari. Er komt ook een speciaal thema en actie  van Kerk in Actie. In KerkVensterblad en website zullen we daar ruim aandacht aan besteden.

U kunt de ‘Veertigdagenkalender’ gratis afhalen op het kerkelijk bureau in Aalten. U kunt hem ook bestellen via deze webshop, hij wordt u dan gratis thuisbezorgd. 

Dit product wordt uitsluitend aangeboden aan de inwoners van Aalten, Bredevoort en de buurtschappen. Mensen buiten deze regio kunnen de kalender bestellen via de webwinkel van de landelijke PKN, https://webwinkel.pkn.nl/40dagentijdkalender-2019/1202-0100