Adventskalender 2017

Adventskalender 2017

Thema: Kwetsbaar als een kind

De adventskalender 2017 is weer verkrijgbaar. Deze kalender, met als thema: Kwetsbaar als een kind', is gemaakt om de adventstijd bezinnend door te komen. Alle dagen in de kalender hebben een meditatieve tekst en mooie afbeelding. Deze afbeeldingen kunnen allemaal als ansichtkaart gestuurd worden. Zo heeft u een mooi cadeau voor u zelf en voor een ander.

KerkVenster biedt ook dit jaar de adventskalender aan voor slechts € 1,00 per stuk. U kunt de adventskalender bestellen via deze webshop, zie hieronder. U kunt daar betalen met iDeal. U kunt de kalender ook kopen op het Kerkelijk Bureau, Ludgerstraat 64 in Aalten, tijdens de openingsuren (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur.

De adventskalender die u via de webshop bestelt wordt u gratis thuisbezorgd. Wilt u de kalender voor de 1e advent in huis hebben, dan dient u deze voor woensdag 23 november 2017 te bestellen.

De advenstkalender wordt alleen aangeboden aan de inwoners van het dorp Aalten, de stad Bredevoort, de buurtschappen die bij deze beide plaatsen behoren en de (gast)leden van beide kerken die buiten deze gebieden wonen.

Mensen van buiten de burgerlijke gemeente Aeltenkunnen de kalender bestellen via de site:www.protestestantsekerk.nl Daar kost de kalender € 6,99 per stuk inclusief verzendkosten.

Adventskalender 2017

Adventskalender 2017

Adventskalender 2017
€ 1,00