Adventskalender 2019 Geef licht

Adventskalender 2019

Thema: Geef licht

De adventskalender 2019 is weer verkrijgbaar. Deze kalender, met als thema: Geef licht, is gemaakt om de adventstijd bezinnend door te komen. Alle dagen in de kalender hebben een meditatieve tekst en mooie afbeelding. Daarnaast een lied, gedicht, een overdenking, een gebed, en een aansporing.

KerkVenster biedt dit jaar de adventskalender gratis aan. U kunt de adventskalender bestellen via deze webshop, zie hieronder. U kunt de kalender ook verkrijgen op het Kerkelijk Bureau, Ludgerstraat 64 in Aalten, tijdens de openingsuren (maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8.00 uur tot 12.00 uur.

De adventskalender die u via de webshop bestelt wordt u gratis thuisbezorgd. Wilt u de kalender voor de 1e advent in huis hebben, dan dient u deze voor donderdag 23 november 2018 te bestellen.

De advenstkalender wordt alleen aangeboden aan de inwoners van het dorp Aalten, de stad Bredevoort, de buurtschappen die bij deze beide plaatsen behoren en de (gast)leden van beide kerken die buiten deze gebieden wonen.

Mensen van buiten de burgerlijke gemeente Aeltenkunnen de kalender bestellen via de site:www.protestestantsekerk.nl Daar is de de eerste kalender ook gratis, meerdere kalenders kosten daar € 1 per stuk inclusief verzendkosten.

Adventskalender 2019

Adventskalender 2019 

Geef licht!                                                                         ...
€ 0,00

Levertijd 8 dagen