Jubileum Kampkrant

Dit jaar is het veertig jaar geleden dat er een begin werd gemaakt met het organiseren van de kinderkampen. In 1948 is oud koster Johan Wiggers daarmee begonnen voor de jongens van de Hervormde knapenvereniging. In 1972 is men daarmee gestopt. In 1976 is de draad echter weer opgepakt door de Hervormde diaconie van Aalten maar al snel haakte ook de Gereformeerde diaconie aan en werd er een gezamenlijke commissie benoemd die deze kampen ging organiseren.

Ter gelegenheid van dit 40 jarige bestaan van de nieuwe kinderkampen heeft KerkVenster een special uitgebracht waarin de verslagen van de kampweken van 2016 staan vermeld maar ook de historie en hoe de klampweken in elkaar steken. Het is een 48 pagina dikke brochure geworden met veel lees- en kijkplezier.

De ontvangers van KerkVenster in het verspreidingsgebied van de PG Aalten hebben met het Kerkvenster van 22 oktober 2016 een gratis exemplaar ontvangen. Alle overige geĂ¯nteresseerden, die in Aalten, Bredevoort of de buurtschappen wonen, kunnen een gratis exemplaar bestellen via deze webshop. Deze exemplaren worden u gratis thuisbezorgd. Mensen van daar buiten kunnen deze bestellen door een exemplaar te bestellen inclusief portokosten (€ 2,56). Zie bestelmogelijkheid hieronder.

U kunt ook een gratis exemplaar ophalen op het Kerkelijk Bureau aan de Ludgerstraat 64 te Aalten, tijdens de openingsuren (ma. Di. Do. Vrij. van 9.00 uur tot 12.00 uur.

Jubileum Kampkrant 2016

Jubileum Kampkrant 2016

Jubileumkrant ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van deze kinderkampen.
€ 0,00
Kampweken jubileum

Jubileum Kampkrant Posteditie

Deze mogelijkheid is voor mensen die buiten de grenzen van Aalten, Bredevoort en de buurtschappen wonen en de kampkrant...
€ 2,56