Mediabox 2.0 - Kerkomroep

€ 65,00

Wilt u de kerkuitzending kunnen beluisteren op uw TV? Live of achteraf als het u uitkomt? En in de toekomst onze beelduitzendingen willen bekijken? Dan is de Mediabox 2.0 perfect voor u!

Met de aansluiting van deze Mediabox 2.0 verbindt u in principe een kleine Android-computer met de Kerkomroep-app aan uw televisie. Het enige wat uw televisie nodig heeft, is een HDMI-aansluiting en er moet een stopcontact in de buurt zijn. Als de Mediabox eenmaal is aangesloten, gaat het heel gemakkelijk. De Mediabox 2.0 wordt door sIKN aangepast geconfigureerd geleverd aan ons en wij plaatsen het bij u thuis. Dan koppelen wij het aan uw (WiFi) netwerk. Na aanschaf zijn er verder geen maandelijkse kosten voor het gebruik van de Mediabox 2.0 aan de kerk als u al internet heeft.

U moet dus WEL internet hebben. Omdat wij het kastje bij u komen plaatsen kunnen we u ook helpen met de aansluitingen en adviseren. Eventueel kunt u daarvoor een MIFI-dongle met datakaartje aanschaffen (ongeveer € 70,-). U betaalt dan maandelijks een abonnementsbedrag (ongeveer € 6,-) voor internet. 

De Mediabox 2.0 is sneller, krachtiger en uitgebreider dan de eerste versie maar zeker niet moeilijker! Tijdens het testen is juist gebleken dat het gebruiksgemak verbeterd is voor jong en oud.

De oude Kerkomroepkastjes gaan we uitfaseren. Daarvoor zijn nu nog dure Ziggo-abonnementen nodig.

Winkelwagen
Prijs 65,00
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Specificaties

Installatie Wij zorgen dat het kastje bij u wordt afgeleverd en geinstalleerd.
Meegeleverd Netvoedingadapter, HDMI-kabel en afstandbediening.