Welkom op de Onlinefairgouda.nl - De webshop is gesloten

Omdat dit jaar de Winterfair niet door kan gaan bieden wij diverse lekkere en sfeervolle producten die je daar kon kopen, nu online via deze webshop aan.

Steun negen goede doelen

De opbrengst van aankopen op deze Onlinefairgouda.nl is bestemd voor negen goede doelen: zeven missionair werkers, één missionaire stichting en de stichting Goudse Sint-Jan. De missionair werkers zijn vanuit de wijkgemeenten van de Protestantse Kerk in Gouda uitgezonden om van betekenis te zijn voor de hulpbehoevende en de kwetsbare medemens en om hiermee de boodschap van Gods liefde handen en voeten te geven. Lees hier meer over de goede doelen.

Bestellen tot eind november

De producten kun je tot eind november online bestellen en op 11 en 12 december ophalen (coronaproof) bij Houtman Gouda, Marconistraat 29, 2809 PH in Gouda.

Als je echt niet in de gelegenheid bent om de producten op te halen of deze door iemand anders te laten halen, kun je dit vermelden in het opmerkingenveld aan het einde van de bestelprocedure. Je kunt ook een mail sturen aan kerkelijkbureau@pkngouda.nl.

De webshop is nu gesloten, maar een gift geven kan natuurlijk nog wel.

 

Categorieën

Goudse pakketten en wijn

Sap-en-jampakket

 

Advocaat, jam en taart

Kerststukken

                 
                                             

Rookworsten, soep en ovenschotels

Kerstboom

Kerstbomen in diverse maten

 

Unieke shawls en mondkapjes

 

Gift voor de negen goede doelen

 

De Onlinefair is mogelijk gemaakt met dank aan de sponsoren.