Veel gestelde vragen

Wat wordt met de opbrengst van de Winterfair gedaan?

De opbrengst komt ten goede aan  8 goede doelen.

 

Tot wanneer kan ik een bestelling plaatsen?

Bestel je artikel zo snel mogelijk. Het kan zijn dat er artikelen op een gegeven moment uitverkocht zijn. De uiterste besteldatum is op vrijdag 9 december. 

 

Moet ik de bestelling afhalen of wordt er thuisbezorgd? 

Voor de wijn: je kunt je bestelling ophalen op maandagavond 12 november tussen 20.00 en 21.00 uur bij Houtman, Marconistraat 29, 2809 PH Gouda. Je kunt de wijn ook thuis laten bezorgen, deze wordt bezorgd op maandagavond 12 en dinsdagavond 13 december.

Voor de kerstboom: deze wordt bezorgd op zaterdag 10 of 17 december.

 

Moet ik een account aanmaken als ik mijn bestelling plaats?

Dit is niet nodig. Als je klikt op "Nieuwe bezoeker" en "Volgende" dan kun je de gegevens invullen en aangeven of je wel of geen account wilt aanmaken. Heb je al een account voor bijvoorbeeld de Appostel app, dan kun je deze gegevens gebruiken.

 

Ik krijg een bevestiging van de bestelling van het Kerkelijk bureau.

Dit klopt. De webshop is onderdeel van de webshop van de Diaconie en Kerkbeheer die door het Kerkelijk bureau wordt beheerd.

 

Ik krijg geen bevestiging van mijn bestelling in mijn mailbox.

De bevestigingsmail komt van kerkelijkbureau@pkngouda.nl. Het kan zijn dat deze in de ongewenste mail terecht is gekomen.

 

De afschrijving is van de Protestantse Gemeente Gouda.

De afschrijving is op naam van de Protestantse Gemeente Gouda op NL21INGB 0674773837. Op dit nummer komen alle digitale giften en aankopen die via iDeal zijn betaald binnen. Daarna worden de inkomsten verdeeld over de verschillende rekeningen binnen de kerk. De opbrengst komt op NL 04 RABO 0373737297, dit is de rekening van de Winterfair.

 

Is een gift aan de 8 goede doelen van de Winterfair aftrekbaar voor de inkomstenbelasting?

De rekening van de Winterfair valt onder de Diaconie van de Protestantse Kerk Gouda en heeft een ANBI-status waardoor het bedrag binnen de gestelde regels aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

 

Mijn vraag staat er niet bij. 

Neem dan contact met ons op via pr@winterfairgouda.nl