Van harte welkom in onze kerkwinkel

 

Dit is de kerkwinkel van de Protestantse wijkgemeente Rotterdam-Schiebroek

Wat is een kerkwinkel?

In onze kerkwinkel kunt u nu al collectebonnen bestellen en een algemene gift overmaken. Ook het bestellen van een paaskaars voor thuis behoort tot de mogelijkheden. De kerkwinkel wordt in de komende maanden verder ontwikkeld. U kunt dan bijvoorbeeld ook uw bijdrage voor Onderweg voldoen en geld overmaken voor specifieke acties. 

Door middel van onze digitale kerkwinkel bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle en eigentijdse manier betalingen te doen. U kunt op verschillende manieren betalen, waaronder ook de beveiligde omgeving van iDEAL.

 

Hoe maak ik gebruik van deze kerkwinkel?

Om van de kerkwinkel gebruik te kunnen maken moet u eerst  een account aanmaken. U kunt dit doen door in het linker menublok te klikken op 'mijn account'. Vervolgens kunt u zich registreren als nieuwe bezoeker door het formulier in te vullen. Uw kerkelijk registratienummer kunt u opvragen door een mail te sturen naar onze ledenadministratie, ledenadministratie@goedeherderkerk-schiebroek.nl

Nadat u uw account hebt aangemaakt, ontvangt u op het aangegeven e-mailadres een automatisch gegenereerd wachtwoord dat u - indien gewenst - zelf kunt wijzigen.

Bij ieder volgend bezoek aan onze kerkwinkel meldt u zich als 'terugkerende bezoeker' aan met uw e-mailadres en wachtwoord.

 

Hartelijk dank voor uw bestelling, gift of bijdrage.

Voor meer informatie: kerkrentmeester@goedeherderkerk-schiebroek.nl