Van harte welkom in onze kerkwinkel

 

Dit is de kerkwinkel van de Protestantse wijkgemeente Rotterdam-Schiebroek

Wat is een kerkwinkel?

In onze kerkwinkel kunt u collectebonnen bestellen en een algemene gift overmaken. Ook het bestellen van een paaskaars voor thuis behoort tot de mogelijkheden. De kerkwinkel wordt steeds verder ontwikkeld. U kunt bijvoorbeeld ook uw bijdrage voor Onderweg voldoen en geld overmaken voor specifieke acties. 

Door middel van onze digitale kerkwinkel bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle en eigentijdse manier betalingen te doen. U kunt op verschillende manieren betalen, waaronder uit een opgewaarderd tegoed maar ook via de beveiligde omgeving van iDEAL.

 

Hoe maak ik gebruik van deze kerkwinkel?

Om van de kerkwinkel gebruik te kunnen maken moet u soms eerst  een account aanmaken. Dit is niet nodig voor het doen van giften. Giften kunt u altijd ook volledig anoniem doen.

U kunt een account aanmaken  door in het linker menublok te klikken op 'mijn account'. Vervolgens kunt u zich registreren als nieuwe bezoeker door het formulier in te vullen. Uw kerkelijk registratienummer kunt u opvragen door een mail te sturen naar onze ledenadministratie, ledenadministratie@goedeherderkerk-schiebroek.nl

Nadat u uw account hebt aangemaakt, ontvangt u op het aangegeven e-mailadres een automatisch gegenereerd wachtwoord dat u - indien gewenst - zelf kunt wijzigen.

Bij ieder volgend bezoek aan onze kerkwinkel meldt u zich als 'terugkerende bezoeker' aan met uw e-mailadres en wachtwoord.

 

De kerkwinkel op uw mobiele telefoon

U kunt de app Appostel downloaden en dan zoeken naar wijkgemeente Schiebroek. Via de app Appostel kunt u bestellingen doen en giften overmaken. In de app is het ook mogelijk giften te voldoen uit een door u opgewaardeerd tegoed.

 

Voor meer informatie: kerkrentmeester@goedeherderkerk-schiebroek.nl