Van harte welkom in onze kerkwinkel

 

Dit is de kerkwinkel van de Protestantse wijkgemeente Rotterdam-Schiebroek

Wat is een kerkwinkel?

In onze kerkwinkel kunt u collectebonnen bestellen en een algemene gift overmaken. Ook het bestellen van een paaskaars voor thuis behoort tot de mogelijkheden. De kerkwinkel wordt steeds verder ontwikkeld. U kunt bijvoorbeeld ook uw bijdrage voor Onderweg voldoen en geld overmaken voor specifieke acties. 

Door middel van onze digitale kerkwinkel bieden wij u de mogelijkheid om op een snelle en eigentijdse manier betalingen te doen. U kunt op verschillende manieren betalen, waaronder ook de beveiligde omgeving van iDEAL.

 

Hoe maak ik gebruik van deze kerkwinkel?

Om van de kerkwinkel gebruik te kunnen maken moet u soms eerst  een account aanmaken. Dit is niet nodig voor het doen van giften. Giften kunt u altijd ook volledig anoniem doen.

U kunt een account aanmaken  door in het linker menublok te klikken op 'mijn account'. Vervolgens kunt u zich registreren als nieuwe bezoeker door het formulier in te vullen. Uw kerkelijk registratienummer kunt u opvragen door een mail te sturen naar onze ledenadministratie, ledenadministratie@goedeherderkerk-schiebroek.nl

Nadat u uw account hebt aangemaakt, ontvangt u op het aangegeven e-mailadres een automatisch gegenereerd wachtwoord dat u - indien gewenst - zelf kunt wijzigen.

Bij ieder volgend bezoek aan onze kerkwinkel meldt u zich als 'terugkerende bezoeker' aan met uw e-mailadres en wachtwoord.

 

De kerkwinkel op uw mobiele telefoon

U kunt de Kerkgeld app downloaden en dan zoeken naar wijkgemeente Schiebroek. Via de kerkgeld app kunt u bestellingen doen en giften overmaken. In de kerkgeld app is het ook mogelijk giften te voldoen uit een door u opgewaardeerd tegoed.

 

Voor meer informatie: kerkrentmeester@goedeherderkerk-schiebroek.nl