Welkom in de webshop van de Hervormde Gemeente Oud-Beijerland!
Hier kunt u collectebonnen bestellen. U kunt zelf aangeven of deze opgestuurd moeten worden of opgehaald worden op het kerkelijk bureau.
Als u kiest voor 'verzenden' dan worden de portokosten, afhankelijk van het bestelde aantal vellen collectebonnen, automatisch in rekening gebracht.
Bestellingen die vóór woensdag 11.00 uur gedaan zijn, worden diezelfde week nog verstuurd.

Voor het bestellen van collectebonnen moet u eerst éénmalig een account aanmaken (zie menubalk 'Mijn account' rechts bovenaan). Hiervoor is een registratienummer nodig. Mail naar ledenadministratie@hervormdoudbeijerland.nl om uw registratienummer te ontvangen. U kunt alleen een registratienummer opvragen als u lid bent van de Hervormde Gemeente Oud-Beijerland.

Heeft u al een account? Klik dan op ‘Collectebonnen’ in de groene balk hierboven (op een mobiel apparaat op ‘Menu’ en dan ‘Collectebonnen’), bestel het aantal gewenste collectebonnen en daarna wordt u gevraagd om in te loggen.

Wij hopen dat wij u hiermee van dienst zijn. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben dan kunt u altijd een e-mail sturen naar ledenadministratie@hervormdoudbeijerland.nl of telefonisch contact opnemen via 0186-610701 (dinsdag- en woensdagmorgen van 9:00 – 12:00 uur). Wij staan u graag te woord!