Afscheidscadeau Ronny

Afscheid Ronny

Op de Startzondag  22 september zal Ronny voorgaan in de beide morgendiensten  die beginnen om 9.00 uur en om 11.00 uur,

hierin zal hij afscheid nemen van de gemeente. Na afloop van beide diensten is er gelegenheid om hem de hand te drukken onder het genot van een kopje koffie, thee of fris in de Oude School.

Bij een afscheid hoort een cadeau en zeker als we terugkijken wat hij heeft betekent voor de  gemeente. Wij willen Ronny op een later nog te bepalen moment  een cadeau aanbieden.

Hierbij vragen wij u en jullie om een bijdrage te doen, deze kan in de melkbus onder de toren of via de webshop worden gedaan.

De kerkenraad

 

Giften overmaken

Via het onderstaande formulier kan er een gift/donatie gedaan worden. Om een gift te doen moet er eerst gekozen worden namens wie de gift gegeven wordt, dit kan ook volledig anoniem.

Vervolgens kan er een e-mailadres opgegeven worden waar een bevestiging naartoe verzonden wordt zodra de gift afgerond is. Het is niet verplicht om dit veld in te vullen. Het proces eindigt met het invullen of selecteren van een bedrag. Desgewenst kunt u eventuele opmerkingen met betrekking tot de gift kwijt in het opmerkingenveld.

Naam
Gift namens
E-mailadres
E-mailadres [optioneel]

Het veld "e-mailadres" is niet verplicht, als het ingevuld is zal er per e-mail een bevestiging van de gift worden verzonden.

Bedrag en betaalwijze
Bedrag
Betaling via
Rekening
Rekening*
IBAN*
BIC (optioneel)
Tenaamstelling rekening*
Opmerkingen

Controleer de onderstaande gegevens op juistheid. Mocht u fouten tegenkomen dan kunt u op vorige klikken en de fouten corrigeren. De gegevens worden pas verwerkt/opgeslagen nadat u op 'gift verwerken' klikt en via iDEAL de gift/donatie financieel afhandelt.

Gift
Gift namens N.v.t. Anoniem {{ giftSingleForm.inputData.naam }}
E-mailadres N.v.t. {{ giftSingleForm.inputData.emailAdres }}
Bedrag {{ (giftSingleForm.inputData.selectbedrag == '' ? giftSingleForm.inputData.textfieldbedrag : giftSingleForm.inputData.selectbedrag) | asDutchNumber}} EURO
Betaalwijze {{ giftSingleForm.inputData.betaalwijzeSelect.label}}
Rekeninggegevens
Rekening {{ giftSingleForm.inputData.rekeningNrSelect.label}}
IBAN {{ giftSingleForm.inputData.iban}}
BIC {{ giftSingleForm.inputData.bic}}
Tenaamstelling rekening {{ giftSingleForm.inputData.tenaamstelling}}
Opmerkingen
-
Bevestig gift
Gift cadeau Ronny

Gift cadeau Ronny 

Afscheidscadeau Ronny van Renswoude