ACTIE KERKBALANS 2019

Actie(s):

‘Geef voor je kerk’

Geloof is onbetaalbaar. Niet in geld uit te drukken. Je zou willen dat dat voor de kerk ook geldt. Dat onze geloofsgemeenschap pro deo functioneert. Geloof in God en de behoefte aan geld gaan niet goed samen, lezen we in de Bijbel al.

Maar de nuchtere feiten zijn hard. Een kerk kost geld. Reken maar uit: salarissen van dominees, onderhoud van de kerkgebouwen, koffie, papier, activiteiten van de gemeente en haar omgeving, etc.

Maar wat kan dat voor u inhouden? Samen beleven wij ons christelijk geloof en mogen wij elkaar daar in opbouwen. Door onze zondagse kerkdiensten, maar ook via kringen, clubs en ander activiteiten kunnen wij elkaar helpen en motiveren ons geloof uit te dragen. Op deze manier geven wij invulling aan de Actie Kerkbalans 2019: Kerk zijn we samen, en samen maken we het mogelijk; “Geef voor je kerk”.

Financieel bijdragen aan de Hervormde Gemeente Vreeswijk

De actie Kerkbalans is de belangrijkste inkomstenbron van onze gemeente. Met de inkomsten van deze actie moeten ca. 60% van onze uitgaven worden betaald. In ons informatieblad lichten wij dat nader voor u toe. U vindt dit blad op de website van onze kerk.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Automatische incasso
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december
Toezeggingsperiode Ieder jaar in januari t/m december