Welkom op de webshop van de Gereformeerde Kerk Sleeuwijk en Woudrichem.

Aankoop collectebonnen

Webshop collectebonnen Bestel en betaal via de knop rechts uw collectebonnen >>>

Naast het maandelijks kopen in de kerk kunt ook via de webshop uw collectebonnen bestellen.

Het betalen gaat simpel en snel via iDEAL.

Bestellen van afhalen van de collectebonnen (webshop): - Bestellen van de collectebonnen: Tot uiterlijk 3 dagen voor de afhaaldatum. - Afhalen van de bestelde collectebonnen: In de even weken op zondag kunt u de collectebonnen voor (tussen 09.30 en 09.45) of na de dienst (tot maximaal een half uur) ophalen. Informatie over de eerstvolgende afhaaldatum van de collectebonnen, ga naar ………(bestandje maken en ergens op de website plaatsen).

Collectebonnen
In plaats van geld kunt u ook collectebonnen in de collectezak deponeren. Deze collectebonnen kunt u maandelijks in de kerk kopen. Elke 2e dinsdag van de maand, van 19.00 tot 20.00 uur, is er de mogelijkheid collectebonnen te kopen.

De aankoop van collectebonnen, die dienen voor collecten, kan als gift worden opgegeven bij uw inkomstenbelasting. Collectebonnen zijn te koop in coupures van € 0,50, € 0,85 en € 1,30. Per vel (30 bonnen) betaald u respectievelijk € 15,00, € 25,50 en € 39,00.

Ter plaatse vult u een machtigingsformulier in: de bonnen zullen via een automatische incasso van uw bankrekening worden afgeschreven.

Belangrijk Op de bladen waar de collectebonnen aan vast zitten, staan unieke nummers genoteerd. Het is belangrijk dat u deze stroken met de nummers bewaard: het kan zijn dat de belastingdienst een controle uitvoert en bij uw aangifte vraagt naar de nummers van uw collectebonnen.

Bewaar deze strookjes dus goed.

Bankgegevens
Mocht u de collectebonnen niet via Ideal kunnen betalen, dan kunt het geld overmaken op banknummer NL91 RABO 0368 7091 91, onder vermelding van collectebonnen