Welkom bij de webshop van het College van Kerkrentmeesters

 

Collectebonnen

Collectebonnen kunt u nu via deze webshop bestellen en direct via iDEAL betalen. Wij zorgen dat de collectebonnen dan uiterlijk binnen 2 weken bij u thuis worden bezorgd. Het blijft mogelijk om via uw eigen bank een betaling te doen op ons bankrekeningnummer NL30RABO0326906878, met een duidelijke vermelding welke collectebonnen, het aantal dat u wenst en het afleveradres

Bij betaling via iDeal ziet u een bankrekeningnummer dat afwijkt van ons bankrekeningnummer. Dit is een tussenrekening van Ideal; uw betaling wordt doorgestort naar ons bankrekeningnummer.

Voor vragen en/of opmerkingen over deze webshop kunt u mailen naar cvkpennpghhw@gmail.com.

 

Aktie Kerkbalans

Vanaf 2021 is het mogelijk om via deze webshop toezeggingen/bijdragen in het kader van Aktie Kerkbalans te doen, als ook een éénmalige gift.

U kunt dan ook direct betalen via de beveiligde omgeving iDEAL (via uw eigen bank). Een zelfstandige betaalopdracht aan uw bank kan natuurlijk ook.

 

Collectes

Voor het geven van een collecte dient u in de bovenste regel 'Collectes' aan te tikken. Met ingang van 1 januari 2022 staan hier de collectes volgens het collecterooster zoals die op de 'Website van de Protestantse gemeente te Heerhugowaard' staan vermeld. Op de website klikt u op 'Welkom' en dan 'Agenda'. Wanneer u op de betreffende zondag klikt krijgt u informatie over de liturgie en de collecte voor de Diakonie (1e collecte) als voor de kerk            (2e Collecte).

Solidariteitskas 2023

Actie(s):
iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Tegoed

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anders
  • Anoniem