Weekcollecten (extra onderhoud)

Via het onderstaande formulier kan er een gift/donatie gedaan worden. Om een gift te doen moet er eerst gekozen worden namens wie de gift gegeven wordt, dit kan ook volledig anoniem.

Vervolgens kan er een e-mailadres opgegeven worden waar een bevestiging naartoe verzonden wordt zodra de gift afgerond is. Het is niet verplicht om dit veld in te vullen. Het proces eindigt met het invullen of selecteren van een bedrag. Desgewenst kunt u eventuele opmerkingen met betrekking tot de gift kwijt in het opmerkingenveld.

Giftenformulier 1/2

Naam
Gift namens
E-mailadres
E-mailadres

Het veld "e-mailadres" is niet verplicht, als het ingevuld is zal er per e-mail een bevestiging van de gift worden verzonden.

Bedrag per doel

Selecteer het bedrag dat u in totaal wilt geven als gift per doel.

Collecten kerk
Collecten diaconie
Collecten onderhoudsfonds
Betaalwijze

Betalen kunt u met behulp van iDEAL. Het gebruik van deze betaalmogelijkeid brengt kosten met zich mee, namelijk € 0,36 per transactie (waarbij een bundel met meerdere collecten/giften geldt als één transactie). Om die reden vragen wij altijd een bijdrage van minimaal € 0,50. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Betaling via
Rekening
Rekening*
IBAN*
BIC (optioneel)
Tenaamstelling rekening*
Opmerkingen

Controleer de onderstaande gegevens op juistheid. Mocht u fouten tegenkomen dan kunt u op vorige klikken en de fouten corrigeren. De gegevens worden pas verwerkt/opgeslagen nadat u op 'gift verwerken' klikt.

Giftenformulier 2/2

Gift
Naam Weekcollecten (extra onderhoud)
Gift namens N.v.t. Anoniem {{ giftCombForm.inputData.naam }}
E-mailadres N.v.t. {{ giftCombForm.inputData.emailAdres }}
Totaal bedrag per doel
Collecten kerk € {{ (!giftCombForm.inputData.selectbedrag1904 ? giftCombForm.inputData.textfieldbedrag1904 : giftCombForm.inputData.selectbedrag1904) | asDutchNumber}}
Collecten diaconie € {{ (!giftCombForm.inputData.selectbedrag1903 ? giftCombForm.inputData.textfieldbedrag1903 : giftCombForm.inputData.selectbedrag1903) | asDutchNumber}}
Collecten onderhoudsfonds € {{ (!giftCombForm.inputData.selectbedrag1905 ? giftCombForm.inputData.textfieldbedrag1905 : giftCombForm.inputData.selectbedrag1905) | asDutchNumber}}
Betaalwijze
Betaalwijze {{ giftCombForm.inputData.betaalwijzeSelect.label}}
Rekeninggegevens
Rekening {{ giftCombForm.inputData.rekeningNrSelect.label}}
IBAN {{ giftCombForm.inputData.iban}}
BIC {{ giftCombForm.inputData.bic}}
Tenaamstelling rekening {{ giftCombForm.inputData.tenaamstelling}}
Opmerkingen
{{ giftCombForm.inputData.opmerkingen}}
Bevestig giften