04-01-2020 22:47

Actie Kerkbalans 2021

Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 doen weer 2.000 kerken mee aan Actie Kerkbalans. Duizenden vrijwilligers zamelen geld in voor hun plaatselijke kerk. Voor iedereen is de kerk op een andere manier van waarde. Parochies en gemeenten krijgen geen subsidie. Om te kunnen bestaan hebben kerken een financiële bijdrage nodig van hun leden.

 

Ook dit jaar heeft het College van Kerkrentmeesters voor de digitale versie samengewerkt met de Stichting Kerkelijke Gelden (SKG). Via deze stichting worden de mails verzonden en wordt u doorgelinkt naar een beveiligde omgeving waar u uw toezegging kunt doen. Die toezegging wordt dan meteen verwerkt in het LRP, de Leden Registratiesysteem Protestantse Kerk. Alles veilig en volgens de regels van de privacywet.

Voor wie zijn toezegging niet digitaal wil of kan invullen, gaan de vrijwilligers in de actieweek op pad om het toezeggingsformulier en de jaarlijkse kerkbalansfolder te brengen. Zij komen een week later terug om de antwoordenveloppe weer bij u op te halen. U mag de antwoordenveloppe ook bij de vrijwilliger in de bus doen. Vermeld dan wel uw adres op de enveloppe!

Heeft u vragen? Heeft u geen mail ontvangen of de bezorger gemist? Neem dan contact op met de ledenadministratie: René Jonkman, kerkbalans@pghoofddorp.nl, tel. 023 565 27 58. Of met de administratie vrijwillige bijdragen: Willemien van Oenen, vvb@pghoofddorp.nl, tel.023 563 95 52.

Geef voor uw kerk, ook in 2021

Zie ook www.pghoofddorp.nl