WELKOM

Hartelijk welkom in het digitale portaal "Kerkgeld Ringvaartkerk" van de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Via Kerkgeld Ringvaartkerk kunt u bijvoorbeeld zelf uw giften en collectebonnen via internet regelen.

Om gebruik te kunnen maken van dit digitale portaal moet u geregistreerd zijn. Dat betekent dat u een account moet hebben aangemaakt met als gebruikersnaam uw e-mailadres en met een wachtwoord. Als u zich nog niet geregistreerd heeft, ga dan naar de menu-optie 'Mijn account' in de rechter kolom van deze pagina en meldt u aan als nieuwe bezoeker. U wordt dan gevraagd om een aantal gegevens in te vullen.

Eén van de gevraagde gegevens is uw registratienummer waaronder u bekend bent bij de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel. Als u niet weet wat uw registratienummer is, dan kunt u dat opvragen bij het Kerkelijk Bureau. Na registratie ontvang u per e-mail een bevestiging. Het registratienummer zorg voor de koppeling van dit Digitale Portaal aan de ledenregistratie.                     

Als u onlangs nog een Kerkbalans bericht heeft ontvangen staat uw registratienummer (gereg.nr.) op het toezeggingsformulier.

Als u zich heeft geregistreerd, dan kunt u zelf uw giften en collectebon betalingen inzien.  

Indien uw e-mailadres bekend is bij de ledenregistratie en u voor de Actie Kerkbalans 2020 een email heeft ontvangen met het verzoek uw toezegging eenmalig via het Digitale Portaal te doen, kunt u via uw accountregistratie voortaan ook uw toeggings- en bijdragegegevens zelf inzien en volgen. In dat geval ontvangt u geen Kerkbalans-envelop meer.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw registratie!

Januari 2020,

College van Kerkrentmeesters Protestantse Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel.