WELKOM

Deze website is nog in aanbouw!

Hartelijk welkom in het Digitale Portaal van de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Via dit Digitale Portaal kunt u bijvoorbeeld zelf de Actie Kerkbalans via internet regelen.

Om gebruik te kunnen maken van dit digitale portaal moet u geregistreerd zijn. Dat betekent dat u een account moet hebben aangemaakt met als gebruikersnaam uw e-mailadres en met een wachtwoord. Als u zich nog niet geregistreerd heeft, ga dan naar de menu-optie 'Mijn account' in de rechter kolom van deze pagina en meldt u aan als nieuwe bezoeker. U wordt dan gevraagd om een aantal gegevens in te vullen.

Eén van de gevraagde gegevens is uw registratienummer waaronder u bekend bent bij de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel. Als u niet weet wat uw registratienummer is, dan kunt u dat opvragen bij het Kerkelijk Bureau. Na registratie ontvang u per e-mail een bevestiging.                    

Als u onlangs nog een Kerkbalans bericht heeft ontvangen staat uw registratienummer (gereg.nr.) op het toezeggingsformulier.

Als u zich heeft geregistreerd, dan ontvangt u voortaan geen kerkbalans-envelop meer, maar een e-mail met alle informatie over de Actie Kerkbalans en over de wijze waarop u uw toezegging via het Digitale Portaal kunt doen. 

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw registratie, uw toezegging en financiële bijdrage!

November 2019,

College van Kerkrentmeesters Protestantse Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel.