WELKOM

Hartelijk welkom in het digitale portaal "Kerkgeld Ringvaartkerk" van de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Via Kerkgeld Ringvaartkerk kunt u bijvoorbeeld zelf anoniem uw giften/donaties via internet regelen, u hoeft daarvoor niet geregistreerd te zijn.

Maar om optimaal gebruik te kunnen maken van dit digitale portaal moet u geregistreerd zijn.

Voor het bestellen van collectebonnen vragen wij u een account aan te maken. Collectebonnen worden na betaling bij u thuis bezorgd.

Voor andere zaken die gekoppeld zijn aan de ledenregistratie, zoals bijvoorbeeld de actie Kerkbalans en daar de betalingen van te kunnen volgen moet u geregistreerd zijn.

Dat betekent dat u een account moet hebben aangemaakt met als gebruikersnaam uw e-mailadres en met een wachtwoord. 

Als u zich nog niet geregistreerd heeft, ga dan naar de menu-optie 'Mijn account' in de rechter kolom van deze pagina en meldt u aan als nieuwe bezoeker. U wordt dan gevraagd om een aantal gegevens in te vullen.

Eén van de gevraagde gegevens is uw registratienummer waaronder u bekend bent bij de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel. Als u niet weet wat uw registratienummer is, dan kunt u dat opvragen bij het Kerkelijk Bureau.(kerkelijkbureau@ringvaartkerk.nl)

Na registratie ontvang u per e-mail een bevestiging. Het registratienummer zorgt voor de koppeling van dit Digitale Portaal aan de ledenregistratie.                     

Als u onlangs nog een Kerkbalans bericht heeft ontvangen staat uw registratienummer (gereg.nr.) op het toezeggingsformulier.

Als u zich heeft geregistreerd, kunt u zelf uw giften en collectebon betalingen inzien.  

Indien uw e-mailadres bekend is bij de ledenregistratie en u voor de Actie Kerkbalans 2020 een email heeft ontvangen met het verzoek uw toezegging eenmalig via het Digitale Portaal te doen, kunt u via uw accountregistratie voortaan ook uw toeggings- en bijdragegegevens zelf inzien en volgen. 

In dat geval ontvangt u geen Kerkbalans-envelop meer.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw registratie!

Het is tevens mogelijk om de Kerkgeld App te downloaden op uw smartphone. Klik voor de handleiding onderstaande link aan.
Handleiding Kerkgeld App

Maart 2020,

College van Kerkrentmeesters Protestantse Gemeente Nieuwerkerk a/d IJssel.