Appostel

 

In de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk ad IJssel kunt u uw collectebijdrage nu ook digitaal met uw smartphone of tablet betalen. Dat kan met de app Appostel of via dit Portaal. Het voordeel is dat u ook kunt bijdragen aan de collecte terwijl u niet bij de dienst in het kerkgebouw aanwezig bent, maar de dienst bijvoorbeeld live of later via Kerkdienstgemist volgt. Ook kunt u bijdragen na afloop van de dienst als u deze gemist heeft. Gewoon thuis of waar u ook bent. U kunt via dit Portaal of via de app ook collectebonnen bestellen of een algemene gift doen.

U kunt Appostel downloaden op uw smartphone of tablet via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Na het downloaden en installeren koppelt u de app eenmalig aan de Protestantse Gemeente Nieuwerkerk ad IJssel. Daarna is de app gereed voor gebruik. Als extra informatie is een korte handleiding beschikbaar, die u op de website van onze gemeente kunt vinden.

Ten slotte: alle privacygevoelige informatie in Appostel is alleen inzichtelijk voor de mensen uit onze gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke informatie u wel en niet wilt delen binnen de app. Hiermee voldoet Appostel aan de AVG. Wij wensen u veel gemak in het gebruik van Appostel als nieuwe (extra) manier om aan de collecterondgang deel te nemen.