Welkom

Welkom op de webwinkel van onze gemeente. Via deze webwinkel kunt u giften doen en collectebonnen bestellen.

Collecten en giften.
Via de webwinkel en de app kunt u geven voor de collecten in de kerkdienst en voor speciale doelen en/of acties. In de periode dat u thuis de kerkdiensten digitaal moet volgen vanwege Covid-19 maatregelen kunt u zo de voortgang van de kerk ondersteunen.

Maar ook na deze periode kunt u, als u door omstandigheden vanuit huis of ergens anders naar de kerkdiensten kijkt/luistert, op deze manier uw collectegaven doneren.

Collectebonnen tijdens Covid-19 maatregelen/periode.
Het is tijdelijk niet mogelijk collectebonnen aan huis bij de fam. van der Welle aan te schaffen. Collectebonnen bestelt u daarom via deze webwinkel, en anders telefonisch (0187-486787). Als u in de dorpskernen Sommelsdijk of Middelharnis woont worden de bestelde collectebonnen bij u thuis gebracht. Woont u daarbuiten dan worden ze per post verzonden. De kosten van verzending zijn € 2,-.

Na deze periode kunt u de bestelde collectebonnen op zondag voor de kerkdienst ophalen achter in de kerk. Of zoals u wilt, toegezonden worden.

Betalingen gaan via de beveiligde omgeving iDEAL.

Het is tevens mogelijk om de 'Kerkgeld App' te downloaden op uw smartphone of tablet. Klik voor de handleiding onderstaande link aan.
Handleiding ‘Kerkgeld App'


Voor vragen en/of opmerkingen kunt u een bericht sturen naar: webwinkel@hervormdsommelsdijk.nl

Een uitgebreide toelichting is beschikbaar

 

En laten wij niet moe worden goed te doen,

want te zijner tijd zullen wij oogsten, als wij het niet opgeven.