Acties in de gemeente

 


Actie "Noodhulp Haïti'

Haïti is zaterdag 14 augustus opnieuw getroffen door een aardbeving. Er zijn al bijna 2200 doden gemeld. Zeker 12.000 mensen raakten gewond. Woord en Daad zoekt samen met haar partnerorganisaties naar manieren om noodhulp te verlenen in het getroffen gebied.

Op D.V. zondag 12 september vieren wij het Heilig Avondmaal. De avondmaalscollecte en de diaconiecollecte willen we bestemmen voor de noodhulp in Haïti. Uw gift en uw gebed is hard nodig!

Meer informatie staat op de pagina Noodhulp Haïti

Doneerknop Noodhulp Haïti

 


Actie 'Kerkbalans 2021'

In onze gemeente loopt de 'Actie Kerkbalans 2021'. Het doel van deze actie is financieel ondersteuning bieden aan de gemeente. In januari 2021 is de actie gestart. Het is bemoedigend te zien dat veel gemeenteleden hun verantwoordelijkheid nemen door een bijdrage te leveren.

Het kan zijn dat u de Actie Kerkbalans 2021 hebt gemist. U was niet thuis, bent net lid geworden van de gemeente, of u bent het ‘gewoon’ vergeten. Dan vindt u achterin de kerk in het folderrek de folder met de gegevens om alsnog mee te doen.

U kunt voor uw bijdrage terecht op bankrekeningnummer NL75 INGB 0000 6224 77 ten name van Kerkrentmeesterij Hervormde Gemeente Sommelsdijk onder vermelding van “Vrijwillige bijdrage 2021”.

U kunt ook via onderstaande knop via iDEAL bijdragen of via de QR-code op deze pagina.

Meer nieuws over de actie kerkbalans 2021: Kerkbalans Nieuwsknop.

Bijdrageknop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerkbalans 2021

Actie(s):
iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders

En laten wij niet moe worden goed te doen,

want te zijner tijd zullen wij oogsten, als wij het niet opgeven.