Acties in de gemeente

 


Actie 'Winterhulp Oekraïne'

Ook deze winter 2021-2022 willen we als kerk weer winterhulp leveren in Oekraïne. Meer informatie staat op de Flyer Winterhulp Oekraïne

Wilt u direct doneren? Dat kan onder deze knop!

en met deze QR-code

 


Diaconiecollecte noodhulp Oekraïne

Door de inval van Rusland in de Oekraïne zijn honderdduizenden mensen op de vlucht geslagen naar het westen van het land, of naar een buurland. Er is dringend behoefte aan hulp in de vorm van opvang, voedsel, drinken, dekens, bedden en traumazorg. Diverse hulporganisaties verlenen deze noodhulp. De diaconiecollecte van aanstaande zondag zal worden bestemd voor het christelijk noodhulpcluster en het noodfonds van de Stichting HOE.

Van harte bij u aanbevolen!

Doneerknop

Noodhulp Oekraïne

 


Actie 'Kerkbalans 2023'

In onze gemeente loopt de 'Actie Kerkbalans 2023'. Het doel van deze actie is financieel ondersteuning bieden aan de gemeente. Op 16 januari 2023 start de actie. Het is bemoedigend te zien dat veel gemeenteleden hun verantwoordelijkheid nemen door een bijdrage te leveren.

Het kan zijn dat u de Actie Kerkbalans 2023 hebt gemist. U was niet thuis, bent net lid geworden van de gemeente, of u bent het ‘gewoon’ vergeten. Dan vindt u achterin de kerk in het folderrek de folder met de gegevens om alsnog mee te doen.

U kunt voor uw bijdrage terecht op bankrekeningnummer NL75 INGB 0000 6224 77 ten name van Kerkrentmeesterij Hervormde Gemeente Sommelsdijk onder vermelding van “Vrijwillige bijdrage 2022”.

U kunt ook via onderstaande knop via iDEAL bijdragen of via de QR-code op deze pagina.

Meer nieuws over de actie kerkbalans 2023: Kerkbalans Nieuwsknop.

Bijdrageknop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diaconie Winterhulp Oekraine

Actie(s):

De diaconale collecte van dankdag is, zoals gebruikelijk, bestemd voor de winterhulp in Oekraïne. We mogen delen uit onze overvloed aan hen die het hard nodig hebben.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • Tegoed
  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders

Kerkbalans 2023

Actie(s):

De actie Kerkbalans is een van de financiële pijlers van de lokale kerk. Elk jaar wordt de gemeente gevraagd een substantiële bijdrage te leveren die het mogelijk maakt erediensten te beleggen, pastoraat uit te oefenen en verenigingen te faciliteren met gebouwen en andere faciliteiten.

Actie kerkbalans

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • Tegoed
  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders

En laten wij niet moe worden goed te doen,

want te zijner tijd zullen wij oogsten, als wij het niet opgeven.