Gift/donatie: Collecten HG te Sprang

Via het onderstaande formulier kan er een gift/donatie gedaan worden. Dit kan via uw Appostel-account of volledig anoniem. 

Wanneer u betaalt met uw Appostel-tegoed, dan hoeft de gemeente geen transactiekosten te betalen voor het gebruik van iDEAL. Om uw Appostel-tegoed te gebruiken, dient u in te loggen met uw Appostel-account.
Dit kunt u doen door bij 'Gift namens' op 'eerst inloggen' te klikken. Na het inloggen kunt u bij 'Gift namens' de optie 'Mijn account' selecteren. Vervolgens wordt bij 'Betaalwijze' de optie 'Tegoed' zichtbaar.

Als u niet bent ingelogd, kunt u een e-mailadres opgegeven waar een bevestiging naartoe verzonden wordt zodra de gift afgerond is. Het is niet verplicht om dit veld in te vullen. Desgewenst kunt u eventuele opmerkingen met betrekking tot de gift kwijt in het opmerkingenveld.

 

Naam
Gift namens
E-mailadres
E-mailadres

Het veld "e-mailadres" is niet verplicht, als het ingevuld is zal er per e-mail een bevestiging van de gift worden verzonden.

Bedrag en betaalwijze
BedragBetaling via
Rekening
Rekening*
IBAN*
BIC (optioneel)
Tenaamstelling rekening*
Opmerkingen

Controleer de onderstaande gegevens op juistheid. Mocht u fouten tegenkomen dan kunt u op vorige klikken en de fouten corrigeren. De gegevens worden pas verwerkt/opgeslagen nadat u op 'gift verwerken' klikt en via iDEAL de gift/donatie financieel afhandelt.

Gift
Gift namens N.v.t. Anoniem {{ giftSingleForm.inputData.naam }}
E-mailadres N.v.t. {{ giftSingleForm.inputData.emailAdres }}
Bedrag € {{ (giftSingleForm.inputData.selectbedrag == '' || giftSingleForm.inputData.selectbedrag == null ? giftSingleForm.inputData.textfieldbedrag : giftSingleForm.inputData.selectbedrag) | asDutchNumber}}
Betaalwijze {{ giftSingleForm.inputData.betaalwijzeSelect.label}}
Rekeninggegevens
Rekening {{ giftSingleForm.inputData.rekeningNrSelect.label}}
IBAN {{ giftSingleForm.inputData.iban}}
BIC {{ giftSingleForm.inputData.bic}}
Tenaamstelling rekening {{ giftSingleForm.inputData.tenaamstelling}}
Opmerkingen
-
Bevestig gift & algemene voorwaarden