Actie Kerkbalans:

U kunt alleen op het toezeggingsformulier komen met de per mail aan u toegezonden link via actiekerkbalans@defontein-nijkerk.nl die u in de week van 14 januari ontvangt; deze link werkt het meest praktisch om uw toezegging af te ronden en wijst zich vanzelf. U krijgt na het afronden van uw toezegging automatisch een bevesting!

Net als in 2022 krijgt iedereen met een e-mailadres een digitale uitnodiging voor de Actie Kerkbalans. Om onze lopers en de administrateur te ontlasten is het digitaal toezeggen uitermate makkelijk: uw digitale toezegging wordt direct verwerkt in ons systeem.

Vanaf 2023 kunt u ook deelnemen via de app van De Fontein, kijk in de app bij Geven => inzamelingsactie Actie Kerkbalans. Als het goed is, wijst ook dat zich vanzelf.

Mocht u toch niet digitaal mee willen doen maar via de papieren uitnodiging, dan kan dat natuurlijk gewoon. Mail dat dan naar actiekerkbalans@defontein-nijkerk.nl en dan krijgt u de uitnodiging thuisbezorgd.

Wanneer u geen e-mail heeft krijgt u vanzelf een uitnodiging voor Actie Kerkbalans thuisbezorgd.

U kunt een toezegging kunt doen in de webshop, zie hiernaast het kopje bij "Doelen en actie => Kerkbalans". Hiervoor dient u in te loggen met een e-mailadres en wachtwoord. U heeft ook uw registratienummer nodig. Deze kunt u handmatig invullen of digitaal opvragen. De ervaring leert dat deze wijze meer tijd vraagt. NB de ervaring leert ook dat verificatiemails in de spam van de (web)mail kunnen belanden!

Kortom: u / jij kunt echt op allerlei manieren meedoen aan Actie Kerkbalans!!

Tenslotte: de Actie Kerkbalans bracht in 2022 ca. € 337.000 op, waarvoor heel hartelijk dank!