Donatie Present 2017-2018

Actie(s):

Present 2017 - 2018

Present is het visitekaartje voor het veelzijdige werk van onze kerk en diaconie. Het onverminderde succes van ons kerkelijk magazine is voor een belangrijk deel te danken aan de redactie, grotendeels bestaande uit vrijwilligers die betrokken zijn bij de kerk en zich met overgave en passie inzetten om u steeds op eigentijdse wijze op de hoogte te houden over kerk en stad.

Door de vrijwillige inzet van de redactie besparen we enorm op de kosten. Maar er komt meer kijken bij het maken van een kerkblad voordat die bij u op de mat valt, zoals eind- en beeldredactie, vormgeving, drukwerk en verzending. Daarom doen we ook dit jaar weer een beroep op u voor een vrijwillige bijdrage in de kosten.

Wilt u ook bijdragen?

Alle Presentlezers hebben half augustus een acceptgiro ontvangen met de vraag een vrijwillige bijdrage over te maken. Als richtbedrag vragen wij € 30,-, maar elke gift meer of minder is van harte welkom. U kunt uw gift ook overmaken door op bovenstaande ‘gift’ knop te drukken. Heeft u een acceptgiro ontvangen, dan vragen wij u om het kenmerk in het opmerkingsveld in te voeren.

Wij hopen dat u ons ook dit jaar weer helpt om Present financieel gezond te houden en dat deze actie net als in voorgaande jaren weer een succes wordt!

 

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL

Giften mogelijk namens:

  • Account
  • Anoniem
  • Anders