Veel gestelde vragen

Kerkbalans (en ZWO bijdrage)
Ik zie op deze site geen link naar bijdragen voor kerkbalans (en ZWO bijdrage). Waarom niet? Voor deze fondsen geldt dat ze aangestuurd worden vanuit onze ledenadministratie (LRP). In januari ontvangt u eerst een email met een link naar een toezeggingsformulier. Op dit formulier vult u in hoeveel en op welke manier u wilt bijdragen aan deze fondsen. Als u kiest voor betalen via IDEAL dan ontvangt u na verwerking van het toezeggingsformulier in de door u aangegeven maand(-en) opnieuw een email met daarin een betaallink. Vervolgens betaalt u via Ideal.
Ik heb een papieren toezeggingsformulier gehad voor de Kerkbalans (en ZWO-bijdrage). Kan ik dan ook via IDEAL betalen? Ja, dat kan. Geef op het toezeggingsformulier aan dat u via IDEAL wilt betalen en vul op dat formulier ook uw email duidelijk in. In de aangegeven maand(-en) ontvangt u dan een email met een betaallink.
Ik wil mijn toezegging voor Kerkbalans (of ZWO-bijdrage) wijzigen. Kan dit alsnog geregeld worden? Ja, Dat kan alsnog gewijzigd worden. Klik hier voor het formulier Kerkbalans. of hier voor de ZWO-bijdrage.
Collectebonnen
Zijn er ook andere collectebonnen dan € 0,75 en € 1,50? Nee, onze gemeente kent alleen collectebonnen van € 0,75 en € 1,50. Als u daar wel behoefte aan heeft, dan kunt u dat doorgeven via het Contactformulier Algemeen. Als er veel vraag naar is, dan kan de Kerkenraad overwegen om ook andere waarde collectebonnen in te gaan voeren.
Worden de collectebonnen ook toegestuurd of thuis bezorgd? De collectebonnen kunnen in principe alleen afgehaald worden op het kerkelijk bureau. In uitzonderlijke situaties kan hier in overleg met het kerkelijk bureau van afgeweken worden. Klik hier voor het contactformulier.