OPBRENGST VERKOOP BLOEMEN
NAAR INRICHTING KERK

De jaarlijkse bloemenactie is dit jaar weer in de week voor moederdag. Ook dit jaar is er weer een groot assortiment geraniums (staand en hangend), ‘Spaanse margrieten’, fuchsia’s  of royaal gevulde (hang)potten met een gemengd aanbod. Alle bestellingen kunnen op donderdag 2 mei worden thuisbezorgd of worden opgehaald bij De Bining aan de Gedempte  Vaart.  

DE BLOEMENACTIE

Evenals voorgaande jaren worden ook dit jaar aan de week voorafgaand aan Moederdag weer bloemen verkocht. Het aanbod en de keuze is gevarieerd en daarom verwacht de commissie dat veel mensen bloemen zullen bestellen.

WANNEER AFLEVERING?

Bloemen kunnen ‘als vanouds’ worden afgehaald bij De Bining aan de Gedempte Vaart op donderdagmorgen 2 mei tussen 9.30-12.00 uur.

Wie de bloemen zelf liever niet  ophaalt, kan alles thuisbezorgd krijgen. Inmiddels hebben zich vrijwilligers gemeld die de bezorging op zich willen nemen. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht.  (Wil iemand bij een familielid, vriend/vriendin of iemand anders een bloemetje laten bezorgen, dan is dat in principe ook geen probleem. Uiteraard moet het adres dan wel even worden doorgegeven.) We proberen de bloemen te bezorgen tussen 9.30-12.00 uur op de donderdagmorgen 2 mei.

Oostenrijkse hanggeranium

Oostenrijkse hanggeranium 

Oostenrijkse hanggeranium in ROOD, ROZE of WIT.
€ 2,50
Staande geranium 13 CM

Staande geranium 13 CM 

Staande geranium 13 cm in BOERENROOD, ROZE OF WIT.
€ 2,50
Hanging basket

Hanging basket 

Schitterende hangpot met verschillende feestelijke kleuren.
€ 17,50
Staande terraspotten

Staande terraspotten 

Af te halen op op 2 mei a.s. bij de Bining Surhuisterveen (pin of gepast contant) van 9.30 - 12.00 uur
€ 17,50
FUCHSIA ROOD-WIT

Fuchsia 10,5 cm pot 

Fuchsia 10,5 cm pot in ROOD/WIT of ROZE/PAARS.
€ 2,50
Spaanse Margriet (Osteo) 10.5 cm pot

Spaanse Margriet (Osteo) 10.5 cm pot 

Spaanse Margriet (Osteo) 10.5 cm pot
€ 2,50