Zending

Als zendingscommissie vragen wij van de gemeenteleden een bijdrage voor de zending. Wij zien dat deze bijdrage aan de zending binnen onze gemeente de laatste jarensteeds verder afneemt. Wij als zendingscommissie willen daarom het werk van de zending onder uw aandacht brengen. Waardoor wij er met zijn allen misschien voor kunnen zorgen dat de bijdrage voor de zending binnen onze gemeente weer omhoog gaat.

Met uw bijdrage ondersteunen wij projecten van kerk in actie.

Een voorbeeld van projecten die wij in 2018 gesteund hebben:

  • Opvang en begeleiding van weeskinderen in Rwanda.
  • Stichting stamppotje. Het geven van een dagelijkse warme maaltijd aan 180 straatarme kinderen in Sri Lanka.
  • Stichting de goede aarde. Het verspreiden van het evangelie van Jezus Christus door middel van persoonlijke getuigenissen in Nederland.

 

Wij zien als commissie dat zending niet alleen nodig is in Nederland en het Buitenland maar ook in onze eigen gemeente. Hoe kunnen wij er als zendingscommissie voor zorgen dat er meer mensen aanwezig zijn bij een kerkdienst om samen het geloof te delen? Wij proberen doormiddel van een spreker of een groep u te prikkelen om aanwezig te zijn bij de zendingsdiensten. Het is ook fijn om na afloop te horen dat dit gewaardeerd wordt hier doen wij het met zijn allen voor.

Wij hopen u daarom ook dit jaar weer te ontmoeten tijdens onze zendingsdiensten.

Lolkje, Aafke, Pieternel, Neeltsje en Aukje

 

Met de onderstaande knoppen kunt u kiezen of u een toezegging of een gift aan de zending wilt geven. Met een toezegging doet u een belofte dit jaar op wat voor manier dan ook een bijdrage te doen. Als u kiest voor een gift, dan regelt u ook meteen de betaling. Met een toezegging kan de betaling later nog en heeft u meer betalingsmogelijkheden.

Zendingsbijdrage

Actie(s):

De Zendingscommissie vraagt u dit jaar om een vrijwillige bijdrage en hoopt op uw vrijgevigheid, zodat wij met uw gift projecten van Kerk in Actie en andere organisaties financieel kunnen steunen.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Overige
  • Tegoed
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december
Toezeggingsperiode Ieder jaar in januari t/m december