Kerkbalans

 

Van betekenis zijn
Ook voor het komende jaar hebben we volop plannen om van betekenis te zijn. Met veel vrijwilligers, maar ook de predikant, jeugdwerker en ouderenpastor en allerlei activiteiten en veelkleurige vieringen waarin en waarbij we elkaar in de loop van dit jaar hopenlijk weer kunnen ontmoeten tijdens deze activiteiten en vieringen en dat we ook weer samen een kopje koffie kunnen drinken.

Geef vandaag voor de kerk van morgen

Kerk daar sta je

Met je deuren open

wagenwijd

Voor wie trouwen,

dopen, vieren, rouwen

Voor wie maar wil

luisteren naar een woord dat verheft

naar een onbeduidend verhaal

van een naaste om een praatje verlegen

Kerk blijf daar staan

Ik geef om

de plek die je biedt

 

Dankzij uw bijdrage kan

de kerk voortbestaan

 

 

Met de onderstaande knoppen kunt u kiezen of u een toezegging of een bijdrage aan de kerk wilt geven. Met een toezegging doet u een belofte dit jaar op wat voor manier dan ook een bijdrage te doen. Als u kiest voor een bijdrage, dan regelt u ook meteen de betaling van die bijdrage. Met een toezegging kan de betaling later nog en heeft u meer betalingsmogelijkheden. Wilt u uw bijdrage zelf overmaken dan kunt u deze overschrijven naar onze bankrekening NL79 RABO 0373 7238 22

Kerkbalans

Actie(s):

Kerkbalans
U kunt hier met behulp van de bovenstaande knoppen, uw bijdrage voor kerkbalans doen. Ook kunt u een toezegging doen en later betalen op een moment dat het u uitkomt.



iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december
Toezeggingsperiode Ieder jaar in januari t/m december