Kerkbalans 2020

 

Van betekenis zijn
Ook voor het komende jaar hebben we volop plannen om van betekenis te zijn. Met veel vrijwilligers, maar ook de predikant, jeugdwerker en ouderenpastor en allerlei activiteiten en veelkleurige vieringen waarin en waarbij we elkaar ontmoeten tijdens het koffiedrinken.

Geef voor je kerk

Kerk daar sta je

Met je deuren open

wagenwijd

Voor wie trouwen,

dopen, vieren, rouwen

Voor wie maar wil

luisteren naar een woord dat verheft

naar een onbeduidend verhaal

van een naaste om een praatje verlegen

Kerk blijf daar staan

Ik geef om

de plek die je biedt

 

Dankzij uw bijdrage kan

de kerk voortbestaan

 

 

Met de onderstaande knoppen kunt u kiezen of u een toezegging of een bijdrage aan de kerk wilt geven. Met een toezegging doet u een belofte dit jaar op wat voor manier dan ook een bijdrage te doen. Als u kiest voor een bijdrage, dan regelt u ook meteen de betaling van die bijdrage. Met een toezegging kan de betaling later nog en heeft u meer betalingsmogelijkheden.

Kerkbalans

Actie(s):

Kerkbalans 2020
U kunt vanaf dit jaar hier met behulp van de bovenstaande knoppen, uw toezegging voor kerkbalans 2020 doen. Ook kunt u direct een bijdrage voor kerkbalans doen.


Als u met deze digitale omgeving niet uit de voeten kunt, dan kunt u uiteraard uw toezegging ook doorgeven doormiddel van het papieren toezeggingsformulier. Deze formulieren worden in de loop van januari bezorgd en weer opgehaald. Als u uw toezegging al via deze site heeft doorgegeven, dan is het de bedoeling dat u geen papieren formulier meer krijgt.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Overige
  • Tegoed
  • Automatische incasso
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december
Toezeggingsperiode Ieder jaar in januari t/m december