Grote Kerk

Via het onderstaande formulier kan er een gift/donatie gedaan worden. Om een gift te doen moet er eerst gekozen worden namens wie de gift gegeven wordt, dit kan ook volledig anoniem.

Vervolgens kan er een e-mailadres opgegeven worden waar een bevestiging naartoe verzonden wordt zodra de gift afgerond is. Het is niet verplicht om dit veld in te vullen. Het proces eindigt met het invullen of selecteren van een bedrag. Desgewenst kunt u eventuele opmerkingen met betrekking tot de gift kwijt in het opmerkingenveld.

Het meest optimale is indien u eerst een betaaltegoed aanmaakt om vanuit dat betaaltegoed aan de collecten bij te dragen. U registreert eerst uw gegevens in een account (nieuwe bezoeker als u nog geen account heeft) en vervolgens gaat u naar tegoed en daar kunt u het betaaltegoed ophogen via een idealbetaling bij uw eigen bank. 

Maak hier uw tegoed aan en klik op tegoed en vervolgens op opwaarderen.

Giftenformulier 1/2

Naam
Gift namens
E-mailadres
E-mailadres

Het veld "e-mailadres" is niet verplicht, als het ingevuld is zal er per e-mail een bevestiging van de gift worden verzonden.

Bedrag per doel

Selecteer het bedrag dat u in totaal wilt geven als gift per doel.

1e collecte Diaconie
2e collecte Kerk
3e collecte Uitgang
Betaalwijze
Betaling via
Rekening
Rekening*
IBAN*
BIC (optioneel)
Tenaamstelling rekening*
Opmerkingen

Controleer de onderstaande gegevens op juistheid. Mocht u fouten tegenkomen dan kunt u op vorige klikken en de fouten corrigeren. De gegevens worden pas verwerkt/opgeslagen nadat u op 'gift verwerken' klikt.

Giftenformulier 2/2

Gift
Naam Grote Kerk
Gift namens N.v.t. Anoniem {{ giftCombForm.inputData.naam }}
E-mailadres N.v.t. {{ giftCombForm.inputData.emailAdres }}
Totaal bedrag per doel
1e collecte Diaconie € {{ (!giftCombForm.inputData.selectbedrag7413 ? giftCombForm.inputData.textfieldbedrag7413 : giftCombForm.inputData.selectbedrag7413) | asDutchNumber}}
2e collecte Kerk € {{ (!giftCombForm.inputData.selectbedrag7414 ? giftCombForm.inputData.textfieldbedrag7414 : giftCombForm.inputData.selectbedrag7414) | asDutchNumber}}
3e collecte Uitgang € {{ (!giftCombForm.inputData.selectbedrag7415 ? giftCombForm.inputData.textfieldbedrag7415 : giftCombForm.inputData.selectbedrag7415) | asDutchNumber}}
Betaalwijze
Betaalwijze {{ giftCombForm.inputData.betaalwijzeSelect.label}}
Rekeninggegevens
Rekening {{ giftCombForm.inputData.rekeningNrSelect.label}}
IBAN {{ giftCombForm.inputData.iban}}
BIC {{ giftCombForm.inputData.bic}}
Tenaamstelling rekening {{ giftCombForm.inputData.tenaamstelling}}
Opmerkingen
{{ giftCombForm.inputData.opmerkingen}}
Bevestig giften