Welkom op de bestelpagina van de Protestantse Gemeente Oosterbeek-Wolfheze. U kunt hier uw collectebonnen kopen en bijdragen aan de online-collecten en andere acties.

U kunt betalen met iDeal. Als u een account heeft aangemaakt, kunt u ook een tegoed kopen dat daarna aangewend kan worden voor de online-collecten of voor uw aankopen. Eventuele vragen en opmerkingen kunt u richten aan de beheerder door gebruik te maken van het contactformulier. Klik op "Contact" links op dit scherm.

Wilt u meedoen met de digitale versie van da actie Kerkbalans? Hiermee besparen we op papier en op menskracht van de vrijwilligers. U kunt zich hiervoor opgeven via het contactformulier. Klik op "Contact" links op dit scherm.

Als u eenmalig een account aanmaakt worden uw gegevens vastgehouden. U kunt eerdere bestellingen en giften en de hoogte van uw tegoed terugzien en in de toekomst ook de gegevens van uw toezeggingen.

We hebben ook een app waarmee bonnen kunt kopen en kunt bijdragen aan de online-collecten. Deze app is te vinden in Google Play met de naam "Appostel". Ook voor Apple-apparaten is deze app beschikbaar.

Ā