collecte diaconie

Actie(s):

U kunt kiezen of een gift of een bijdrage te doen. Een gift kunt u anoniem doen, zelfs als u zich inlogt zien wij niet van wie we de betaling ontvangen (u ziet de bijdrage dan wel in uw online overzicht staan). Bij een bijdrage moet u zich inloggen en komt in ons overzicht te staan dat u heeft bijgedragen. Bij beide metode betaald u online met iDEAL.

Diaconie

U geeft hiermee voor het algemene werk van de diaconie. Vanuit deze gelden worden mensen die op de plaatselijke diaconie een beroep doen geholpen.Mensen kunnen bij de kerk aankloppen en hulp ontvangen om uit hun situatie te komen. De diaconie biedt hulp waar niemand anders helpt. Zij werkt aan een samenleving waar mensen minder snel uit de boot vallen en streeft naar goede voorzieningen voor mensen met problemen. In de kerk noemen we dit diaconaal werk of kortweg: 'diaconaat'. De mensen die dit werk in de plaatselijke gemeente uitvoeren, worden diakenen genoemd
De kerk steunt zo tal van mensen, wereldwijd én in Nederland, die in kwetsbare omstandigheden leven. Soms met geld, maar vaak ook anders. Diakenen willen bijdragen aan een rechtvaardige, duurzame samenleving, waar ieder mens tot zijn recht komt.

Wilt u meer informatie? Stuur dan een mail naar diaconie@maasheuvelland.nl

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders