28-10-2023 10:30

Nieuwsbrief 29-10-2023

ZONDAG 29 oktober 09.30 uur
Voorganger: Ds. H.L. Rodenhuis, Kampen
Ovd: Gert Rens
Dvd: Aly Buijnink
Organist: Paul Buijnink
Kinderkerk

THEMA KINDERKERK

Matteüs 12:9-21 Jezus komt op voor zwakke mensen

ZONDAG 5 november 09.30 uur
Voorganger: Mw. M. de Groot, Kampen
Jeugdkerk

ZONDAG 5 november 16.00 uur
Middagviering m.m.v. Melodica uit Emmeloord

COLLECTEBESTEMMING
o ISEE project diaconie
o Kerk
o Missionaire collecte: Noodhulp in Marokko en Libië
o Collecte kinderkerk: sponsorkinderen Seba en Iddi

GEMEENTEBIJEENKOMST

Na de koffie vanochtend houden we een gemeentebijeenkomst. We praten u graag bij over de stappen die gezet worden in het jongerenwerk, de gemeentegids en praten u bij over de kerkvisie NOP. Uiteraard is er ruimte om vragen te stellen.

AGENDA

o Club voor de groepen 5 / 6 / 7 / 8 op maandag 30 oktober van 19.00-20.30 uur.

Kleding: kleren die vies mogen worden

UIT DE GEMEENTE

Zr. Truus Caljé is in verband met blijvende griepverschijnselen vrijdag 20 oktober voor observatie in het ziekenhuis te Sneek opgenomen. Uit onderzoek kwam naar voren dat sprake was van besmetting met het norovirus. Donderdag 26 oktober was sprake van zichtbare vooruitgang. De geboden zorg heeft daaraan bijgedragen. Er is inmiddels perspectief op ontslag uit het ziekenhuis. Komende dinsdag mag zij naar “De Schakel” voor verder herstel. Br. Wim Groenwold is op dit moment bezig aan zijn 13e kuur. Hij verdraagt de behandeling goed en neemt de beperkte bijwerkingen voor lief. Samen met echtgenote Willie maken zij er het beste van. Br. André Louws is dankbaar voor het positieve bericht dat de oncoloog hem kon melden, namelijk dat de behandeling goed aanslaat. Een bijzonder lichtpuntje. Zr. Gerda Sikma mocht weer thuiskomen. We wensen haar een voorspoedig verder herstel. Ook zr. Ella van Olst mocht na een operatieve ingreep weer thuis komen. Ook haar wensen we een voorspoedig herstel. Zr. Tineke Dibbits is recentelijk ongelukkig ten val gekomen waardoor zij haar taak tijdelijk niet kan vervullen. We wensen haar sterkte en een voorspoedig herstel. Mevr. A. Clarisse-Penninkhof heeft onlangs in Antonius Ziekenhuis in Sneek een behandeling gehad om de pijn in haar rug te bestrijden. De heer Jaap IJzerman is opgenomen in Isala Zwolle met een gebroken rugwervel, als gevolg van een ongeval. Op 30 oktober is hij hieraan geopereerd. In alles mogen we vertrouwen op God. Hij draagt ons leven dag aan dag, Zijn naam is onze vrede. Hij draagt ons door de diepte heen.

MIDDAGVIERING
Op zondag 5 november 2023 om 16.00 heten we jou/u graag welkom in een bijzondere middagviering. Het thema is “Vier het leven”. Kan dat eigenlijk nog wel in deze tijd? Samen met Melodica uit Emmeloord maken we er een feestje van waaruit hoop en vertrouwen klinkt. Melodica is een orkest voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij spelen op keyboards, ze maken gebruik van kleurenstickers die geplakt zijn onder de noten op de muziek en op de toetsen van het keyboard. En zo spelen zij “Op de kleuren van de regenboog”. Een viering met zang, korte stukjes en lekkers op tafel. Voor de hele gemeente, kinderen, jongeren en ouderen! Ben je erbij? Na afloop napraten met een hapje en drankje.

FILMAVOND !!
Wanneer: Vrijdag 17 november
Wie: jeugd 12-18 jaar
Waar: in de kerk
Hoe laat: 20.00 uur

Neem je eigen zitzak of kussen mee, je hoeft je
niet aan te melden

BIJBELLEESROOSTER
Zo 29 oktober Psalm 53
Ma 30 oktober Psalm 58
Di 31 oktober Psalm 61
Wo 01 november Psalm 62
Do 02 november Psalm 64
Vr 03 november Psalm 65
Za 04 november Psalm 69:1-13
Stelling:
In Romeinen 11 (lees vers 25-32) verwijst Paulus
naar Psalm 53 vers 7 (vgl. ook Ps.14:7).

LITURGIE ZONDAG
Opwekking 244
Lied 907: 1 en 4
Weerklank 296
Kinderlied: ‘Kom aan boord’
Psalm 1: 1 en 2
Psalm 41: 1 en 5
Psalm 150: 2
Hemelhoog 562: 1, 3, 4 en 5

SCHRIFTLEZING
Psalm 41

De kerkenraad wenst u een gezegende dienst.