Welkom in de webshop van de Protestantse Gemeente te Olst

In de Protestantse Gemeente te Olst kunt u uw collectebijdrage vanaf nu ook digitaal met uw smartphone of tablet betalen. Dat kan met de app Appostel of via deze webshop. Het voordeel is dat u ook kunt bijdragen aan de collecte terwijl u niet bij de dienst in het kerkgebouw aanwezig bent, maar de dienst bijvoorbeeld via KerkTV volgt. Ook kunt u bijdragen na afloop van de dienst als u deze gemist heeft (tot 4 weken na de dienst). Gewoon thuis of waar u ook bent.

Op dit moment kunt u in de webshop of via de app op 2 manieren giften aan collecten doen:

  • Door het kopen van een ‘Tegoed’ van waaruit u giften aan collecten doet. Het Tegoed is te vergelijken als een soort ‘portemonnee met digitale collectemunten’ waarbij u zelf de waarde per collecte kunt bepalen. Om een Tegoed aan te schaffen moet u een account aanmaken en inloggen
  • Wilt u geen Tegoed aanschaffen maar direct aan de collecte bijdragen kan dat ook, zowel via de app als via de webshop, via een Ideal-betaling.

U kunt via deze webshop of via de app ook (echte) collectemunten bestellen of een algemene gift doen.

U kunt Appostel downloaden op uw smartphone of tablet via de App Store (Apple) of Google Play (Android). Na het downloaden en installeren koppelt u de app eenmalig aan de Protestantse Gemeente te Olst. Daarna is de app gereed voor gebruik. Als extra informatie is een korte handleiding beschikbaar, die u op de website van onze gemeente kunt vinden.

Ten slotte: alle privacygevoelige informatie in Appostel is alleen inzichtelijk voor de mensen uit uw gemeente. U bepaalt bovendien zelf welke informatie u wel en niet wilt delen binnen de app. Hiermee voldoet Appostel aan de AVG.

Wij wensen u veel gemak in het gebruik van Appostel als nieuwe (extra) manier om aan de collecterondgang deel te nemen.

Mocht u er nog niet helemaal uitkomen of andere vragen hebben over het gebruik van Appostel kunt u het contactformulier gebruiken.