Algemene voorwaarden

Ingangsdatum 08-08-2012 om 10:45

De Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG) geeft door middel van [SKG   Collect] gemeenteleden van plaatselijke kerken de gelegenheid om   producten te bestellen en/of te betalen.

Tevens kunnen gemeenteleden  toezeggingen doen in het kader van Actie  Kerkbalans of het doen van een  bijdrage of een éénmalige gift.

De toezegggingen worden in principe geïncasseerd door de  penningmeester middels het afgeven van een automatische   incasso-opdracht, al dan niet in termijnen. Wenst u geen automatische  incasso af te geven en wilt u direct betalen dan kan dat via de  beveiligde  omgeving IDEAL. Een zelfstandige betaalopdracht aan uw bank  kan natuurlijk ook. Voor meer informatie over IDEAL verwijzen wij u naar  de informatie op www.skg-collect.nl.

Collectebonnen  kunt u nu ook via deze webshop bestellen en direct  via IDEAL betalen. U kunt deze ophalen. Daarnaast is het mogelijk deze thuis te laten bezorgen. Wij rekenen dan € 0,50 aan bezorgkosten. Wij  zorgen dat de bestelde- en betaalde  collectebonnen dan binnnen 1 week bij u thuis  worden bezorgd. Het  blijft  mogelijk om via uw eigen bank een betaling te doen op onze  bankrekening 225376768 bij de SKG Bank, met een duidelijke vermelding  het aantal en welke soort collectebonnen u wenst.

College van Kerkrentmeesters

Gereformeerde Kerk - Nijkerk

Share |