Welkom in de kerkwinkel van de Protestantse gemeente Doetinchem.

Hier kunt u collectebonnen bestellen en betalen en uw toezegging en betaling doen voor de actie Kerkbalans en andere acties. 

Voor het eerste gebruik van de kerkwinkel moet u eerst eenmalig een account aanmaken. Hiervoor klikt u op de groene button "Mijn account" linksonder en volgt u daarna de aangegeven instructies.

Voor het bestellen van collectebonnen klikt u op de gele button "Collectebonnen" in het linker menu, en daarna volgt u de aangegeven instructies. Voor collectebonnen hoeft u geen registratienummer in te vullen. Betalingen gaan via de beveiligde omgeving van iDeal.

Voor het regelen van uw toezegging en betaling voor de actie Kerkbalans, klikt u op de de groene button "Kerkbalans 2024" in het linker menu. Hiervoor moet u eerst eenmalig een account aanmaken, waarbij uw registratienummer ingevuld moet worden. Dit nummer kunt u vinden op het toezeggingsformulier dat u medio januari krijgt aangereikt. Uw toezegging wordt afhankelijk van de door u gekozen betaalwijze automatisch geïncasseerd of u maakt het zelf over via iDeal.

Voor de overige acties klikt u op de groene button "Doelen en acties".

                         

Hartelijk dank voor uw bezoek aan de kerkwinkel.

Voor vragen kunt u tijdens de openingsuren contact opnemen met het kerkelijk bureau.

Actie Kerkbalans

Actie(s):

De Protestantse Gemeente Doetinchem wil u graag in de gelegenheid stellen om via de website uw toezegging en betaling voor Actie Kerkbalans te doen.

Let op: wanneer u kiest voor betaling via automatische incasso, dan is dit mogelijk vanaf de maand maart!

 

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Incasso
  • Overige
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december
Toezeggingsperiode Ieder jaar in januari t/m december