Kerkbalans

Actie(s):
Wat betekent de kerk voor jou, voor u?

Wat betekent de kerk voor jou, voor u? De antwoorden kunnen heel verschillend zijn: een plek van ontmoeting met God en mensen, van bezinning en rust, van aandacht voor de naasten dichtbij en ver weg, van vragen stellen? Steeds komt naar voren hoe waardevol de kerk is voor iedereen!

Ook al is het in deze tijd lastig, het is heel belangrijk dat we ons als Protestantse Gemeente Amstelveen-Buitenveldert  - Kruiskerk, Paaskerk en Pelgrimskerk – samen enthousiast en actief blijven inzetten. Om naar elkaar om te zien en een plek van betekenis te blijven voor mensen in Amstelveen. Nu en in de toekomst!

Uw gift is van belang
Uw gift wordt besteed om onze activiteiten te blijven uitvoeren, zoals de wekelijkse (online)vieringen op zondag op drie verschillende plekken, het organiseren van verdiepings- en ontmoetingsbijeenkomsten en kinderactiviteiten.

Elk bedrag is welkom
Weet u dat uw bijdrage aan Kerkbalans fiscaal aftrekbaar is? De kerk is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). U kunt uw giften aan ANBI's - hoger dan 1% van uw inkomen - fiscaal aftrekken. Bij een periodieke gift voor vijf jaar is het bedrag volledig aftrekbaar.

Neem voor meer informatie contact op met het Kerkelijk Bureau,
020 - 641 36 48 (dinsdag t/m donderdag, van 9.00 - 12.30 uur) of kerkelijkbureau@pga-b.nl

Mogen wij u bij voorbaat hartelijk danken voor uw vrijwillige bijdrage.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Incasso
  • Overige

Giften mogelijk namens

  • Account
  • Anoniem
  • Anders
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in januari t/m december