Donatie Present 2018-2019

Actie(s):

Present 2018 - 2019

Present is het visitekaartje voor het veelzijdige werk van onze kerk en diaconie. Het onverminderde succes van ons kerkelijk magazine is voor een belangrijk deel te danken aan de redactie, grotendeels bestaande uit vrijwilligers die betrokken zijn bij de kerk en zich met overgave en passie inzetten om u steeds op eigentijdse wijze op de hoogte te houden over kerk en stad.

Met de artikelen in Present probeert de redactie aan te sluiten bij de actualiteit én bij de wensen van de lezers. De redactie staat daarom open voor suggesties. Deze kunt u sturen naar redactie.present@pga-b.nl

Door de vrijwillige inzet van de redactie besparen we enorm op de kosten. Maar er komt meer kijken bij het maken van een gemeentemagazine voordat die bij u op de mat valt, zoals eind- en beeldredactie, vormgeving, drukwerk en verzending. Daarom doen we een beroep op u voor een vrijwillige bijdrage in de kosten.

Wilt u ook bijdragen?

Alle Presentlezers ontvangen half augustus een acceptgiro ontvangen met de vraag een vrijwillige bijdrage over te maken. Als richtbedrag vragen wij € 27,-, maar elke gift meer of minder is van harte welkom. U kunt uw gift ook overmaken door op bovenstaande ‘gift’ knop te drukken. Heeft u een acceptgiro ontvangen, dan vragen wij u om het kenmerk in het opmerkingsveld in te voeren.

Wij hopen ook komend jaar weer tien mooie en interessante nummers te maken. Heel hartelijk dank voor uw gift en betrokkenheid. 

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL

Giften mogelijk namens:

  • Account
  • Anoniem
  • Anders