Met elkaar aan tafel

Vanaf 19 april 2024 18:00

tot 19 april 2024 20:00

De laatste keer dat we 'Met elkaar aan tafel' hebben gehouden, was op 8 maart jongstleden. Dit was een uitzonderlijke vrijdag, aangezien we normaal gesproken het gezamenlijke diner op de derde vrijdag van de maand organiseren. We hervatten deze 'gewoonte' nu weer: op vrijdag 19 april aanstaande komen we weer bij elkaar om samen te genieten van een overheerlijke maaltijd, bereid door de koks en vele andere vrijwilligers.

We hopen dat u allemaal weer kunt aanschuiven. Mocht u ook eens willen deelnemen, neem dan gerust contact op met het telefoonnummer van 'Met elkaar aan tafel' (06-16154742). Voor 19 april zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. We beginnen om 18.00 uur in de grote zaal van ProRege.

Als u zich al hebt aangemeld voor 19 april, maar onverwachts verhinderd bent, wilt u dit dan zo spoedig mogelijk doorgeven op het mobiele telefoonnummer van 'Met elkaar aan tafel'? (Zie hierboven.) Op die manier kunnen we nog iemand anders benaderen die graag wil deelnemen en de open plek kan innemen!

We kijken ernaar uit om u te zien op 19 april.