U kunt uw collectebijdrage overmaken op onderstaande rekening

NL34 RABO 0373 7321 98 t.n.v. Protestantse Gemeente te Wassenaar inzake Kerkelijke Activiteiten

De collectes zullen verdeeld worden over diaconie en kerk.

U kunt ook via iDeal betalen. Zie het bericht op de datum van de collectes. De doelen staan "open" voor giften van donderdag t/m woensdag rondom de betreffende zondag.

MMM 21-4

Actie(s):

oegstgeester kamerkoor

 

iDeal

Betaalmogelijkheden

 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem
Bijdrage/giften periode 18-04-2024 t/m 24-04-2024

orgelconcert 20-4-2024 Dorpskerk

Actie(s):

concert 20 april 2024 Gitaar & orgel in zuidelijke sferen door  George Reijnders, gitaar  & Iddo van der Giessen, orgel

 

iDeal

Betaalmogelijkheden

 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem
Bijdrage/giften periode 18-04-2024 t/m 23-04-2024

stichting SIV

Actie(s):

De geschiedenis van Stichting SIV begint in 1964. De diaconieën van verschillende protestantse kerken uit de regio Den Haag beginnen met het organiseren van vakantieweken voor mensen met een lichamelijke beperking. Het blijkt al snel een groot succes: gasten en vrijwilligers gaan jaar na jaar mee.

Doelstelling van Stichting SIV (Spraakmakend In Vakanties) is om mensen met een (ernstige) functionele beperking, wonende in Den Haag en omstreken, in staat te stellen om voor een betaalbaar bedrag te genieten van een  vakantie. Die vindt plaats in aangepaste vakantiehuizen op een mooie plek in

Nederland. Dit zou niet kunnen zonder de inzet van (getrainde) vrijwilligers. Het werk wordt financieel ondersteund door protestantse diaconieën uit Den Haag, Delft, Zoetermeer en Wassenaar.

De collecte wordt op basis van 60/40 tussen Diaconie en kerk verdeeld

- via de Scipio-App kunt (via Incasso) een collecte-tegoed kopen en vanuit dit tegoed een bijdrage aan de wekelijkse collecte doen.

- U kunt via www.skgcollect.nl/97 een bijdrage doen (iDeal)

- U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL34 RABO 0373 7321 98 t.n.v. Protestantse Gemeente te Wassenaar inzake Kerkelijke activiteiten

iDeal

Betaalmogelijkheden

 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem
Bijdrage/giften periode 18-01-2024 t/m 23-04-2024

stichting leergeld 28-4

Actie(s):

Doelstelling:

Willen blijven bijdragen aan gelijke kansen voor alle kinderen, in de leeftijd 4 – 18 jaar, door sociale uitsluiting te voorkomen. In Nederland leeft 1 op de 12 kinderen in armoede. Deze kinderen kunnen om financiële redenen niet mee doen aan activiteiten, die voor hun leeftijdgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. 

Leergeld wil deze kinderen mee laten doen, ook hier in Wassenaar!!    

Stichting Leergeld Wassenaar wil kinderen helpen om wel mee te doen met sport, school, muziek, zwemles of culturele activiteiten. Met de hulp van leergeld kunnen kinderen net als de andere leerlingen wel leren zwemmen of op de fiets naar school en het huiswerk thuis op de computer maken.        

Meedoen vergroot de horizon van kinderen. Zo maken zij sociale contacten en krijgen zij de kans en vaardigheden te ontwikkelen en hun eigenwaarde te vergroten.


In Wassenaar is Stichting Leergeld in 2015 opgericht en gevestigd in het van Heeckerenhuis, hier hebben wij twee inloop middagen per week waar ouders naar toe kunnen komen om aanvragen voor hun kinderen te doen, en daarnaast werken wij veel via de mail. Het team bestaat uit 5 vrijwilligers met daarnaast een bestuur en wij helpen ongeveer 400 kinderen tussen 4-18 jaar.

De collecte wordt op basis van 60/40 verdeeld tussen Diaconie en kerk

- via de Scipio-App kunt (via Incasso) een collecte-tegoed kopen en vanuit dit tegoed een

-via de QR code op uw liturgie

-via een overboeking op rekening nl34RABO0373732198 t.n.v. Protestantse Gemente Wassenaar inzake kerkelijkeactiviteiten ovv de datum

-in de collecte zak welke in de banken rondgaat.

De collectes zullen verdeeld worden over diaconie en kerk

iDeal

Betaalmogelijkheden

 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem
Bijdrage/giften periode 25-02-2024 t/m 01-05-2024