Rondje Remko

€ 0,00

In 2019 is ds Remko Veldman vertrokken naar Balkbrug/Avereest. Hij heeft als hobby het wandelen van pelgrimsroutes. Als afscheidscadeau heeft het predikantenteam hem daarom zo’n pelgrimstocht van 10 km door Beilen aangeboden; ‘Rondje Remko’.

Een route die we als pelgrimsroute ook aan het dorp Beilen aanbieden, als onderdeel van Rondje Beilen. Rondje Beilen is een netwerk van wandelingen in Beilen, waar een pelgrimswandeling nog aan ontbrak. Inmiddels zijn de fouten uit de route gehaald, is het boekje geschikt gemaakt voor algemeen gebruik en zouden er inmiddels al de eerste paaltjes in de grond moeten zitten. Het Coronavirus gooit ook hier zand in de raderen. Maar we willen u, juist in deze tijd ook, de kans geven om de route te lopen. Dus nu nog zonder paaltjes, maar mét boekje. Dat gaat prima.

De route gaat langs alle kerken in Beilen, en voert u dwars door de pastorale wijk van ds Veldman. Het boekje kunt u gratis aanvragen (alleen verzendkosten betalen) bij het kerkelijk bureau of via pgbeilen.nl, tabblad webwinkel, we sturen het graag toe!

Bestelling
Prijs 0,00
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)