Collecte zondag 20 juni

Actie(s):

Tafelcollecte bij het Heilig Avondmaal de Herberg Oosterbeek
Herstelarrangement

Pastoraat
Liefdevolle aandacht en pastorale begeleiding zijn de ingrediënten van een herstelarrangement. Je verblijft in een kleine groep  twee, vier of zes weken in de Herberg. Het dagprogramma met de gezamenlijke maaltijden, bijbelbesprekingen, creativiteit en themamomenten zorgt voor afwisseling en structuur. Iedere gast heeft een persoonlijk begeleider waarmee wekelijks een pastoraal gesprek is. En natuurlijk is er de omgeving die uitnodigt tot wandelen, fietsen en genieten van Gods schepping.

Voor wie?
Voor iedereen die beschutting zoekt in de storm van de het leven. Het kan zijn dat je te maken hebt met: eenzaamheid, overbelasting, somberheid, verwerken van verlies, dorheid in het geloof, of bijvoorbeeld spanning binnen relaties.

Aanbod
Op dit moment bestaat ons aanbod alleen uit het herstelarrangement. Eens in de twee weken komen gasten op maandag en blijven dan twee, vier of zes weken. Dat wordt vooraf met je afgesproken. De vertrekdag is altijd op vrijdag.

Voorwaarde
Voor al onze gasten gelden de maatregelen van het RIVM. Je moet goed kunnen (trap)lopen en geen lichamelijke zorg nodig hebben.

Praktisch
We informeren u graag.

Telefonisch spreekuur: werkdagen van 9.00 – 10.00 en 12.45 – 13.15.

Financiën
Twee weken € 910,00, vier weken: € 1820,00 en zes weken € 2730,00.

iDeal

Gebundelde doelen

Betaalmogelijkheden

  • iDeal

Giften mogelijk namens:

  • Account
  • Anoniem
  • Anders
Bijdrage/giften periode 19-06-2021 t/m 26-06-2021