Verbetering uitzendingen

Actie(s):

Bijdrage voor de verbetering van de uitzendingen

Begin september zijn we begonnen met het verbeteren van de uitzendingen en het verplaatsen van de apparatuur, zodat er minder ruimte in beslag wordt genomen. Ook waren beide camera's aan vervanging toe. We hebben deze mogelijkheid dan ook aangegrepen om nieuwe camera's aan te schaffen. Ook is er een ombouw gemaakt voor de tafel met apparatuur. De nieuwe camera's geven vooral tijdens donkere dagen flinke verbetering.
Voor een deel van de kosten hebben we een apart SKG Collect doel aangemaakt, wat de komende weken in de uitzending getoond zal worden.

We hopen op een bedrag van € 2500,00 uit te komen om daarmee een deel van de kosten te dekken.
Hartelijk dank voor uw bijdrage.

iDeal

Betaalmogelijkheden

 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem
 • Anders
Bijdrage/giften periode 29-10-2021 t/m 11-12-2021
Gewenst Ontvangen Rest
€ 2.500,00 € 1.470,00 € 1.030,00

Bijdrage Solidariteitskas

Actie(s):

Geacht gemeentelid,

Als wijkgemeente zijn wij verplicht om jaarlijks bij te dragen aan de Solidariteitskas van de Protestantse Kerk. De Solidariteitskas is ingesteld vanuit de gedachte dat gemeenten elkaar financieel helpen en ondersteunen. Ook onze wijkgemeente heeft in het verleden met succes een beroep gedaan op dit fonds. Kerken uit het hele land dragen een vast bedrag per belijdend lid bij. Wij vragen u om een bedrag van minimaal € 10, waarvan € 5 wordt afgedragen aan de Solidariteitskas. Het bedrag dat overblijft, is bestemd voor onze eigen gemeente. Doet u mee? We rekenen op uw solidariteit en bijdrage!”

Over de solidariteitskas:
Afdragen
De Solidariteitskas wordt gevuld door een vaste jaarlijkse bijdrage vanuit plaatselijke gemeenten binnen de Protestantse Kerk. Gemeenten die tijdelijk niet ‘zelfvoorzienend’ zijn, kunnen er een beroep op doen. Investeringen uit de Solidariteitskas zijn altijd tijdelijk, bedoeld om op weg te helpen.

Bijdragen
Veel van de activiteiten die de Solidariteitskas bevordert, hebben een dragend karakter. Dat wil zeggen: tot opbouw van de plaatselijke gemeente en haar leden. Andere activiteiten vallen niet onder één of enkele gemeenten maar ondersteunen wel het kerkenwerk. Zo is het een kwestie van gemeenten die met elkaar áán elkaar geven.

Aandragen
Elke gemeente kan een aanvraag indienen. Zolang het maar van doen heef t met de kerntaken: pastoraat, diaconaat en missionair werk. De Commissie Steunverlening bekijkt de aanvragen, met als uitgangspunt: opbouw van de gemeente is belangrijker dan het in standhouden van een gebouw.

Ook dit jaar willen wij u weer bedanken voor uw bijdrage,

iDeal

Betaalmogelijkheden

 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem
 • Anders
Bijdrage/giften periode 02-10-2021 t/m 31-12-2021

Collectes zondag 28 november

Collecte
Actie(s):
iDeal

Gebundelde doelen

Betaalmogelijkheden

 • iDeal

Giften mogelijk namens

 • Account
 • Anoniem
 • Anders
Bijdrage/giften periode 27-11-2021 t/m 04-12-2021