HOME

Welkom in de webwinkel van de Protestantse Gemeente te Purmerend. Hier heeft u de mogelijkheid om digitaal collectebonnen te kopen, uw vrijwillige bijdrage te regelen en deel te nemen aan speciale acties.

Voor bestellingen en het regelen van uw bijdrage is het noodzakelijk om eerst een account aan te maken (zie de knop 'Mijn account' aan de rechterkant). Registratie maakt het nog eenvoudiger om uw bestellingen en giften te regelen. Eenmalige giften kunt u ook zonder registratie overmaken.

Uw betalingen via deze winkel kunt u veilig en snel regelen via IDEAL

De Protestantse Gemeente te Purmerend is een ANBI-instelling, waardoor uw bijdragen en de aankoop van collectebonnen fiscaal aftrekbaar zijn.

Mocht u daarbij gebruik willen maken van de mogelijkheid om door middel van een schenkingsovereenkomst uw gift gedurende langere tijd fiscaal vriendelijk vast te leggen, dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Gemeentedag 2 (Uitgangscollecte)

Actie(s):

In het eerste kwartaal van 2019 ontmoeten we elkaar, jong en oud, tijdens een GEMEENTEDAG. Centraal staat dat onze gemeente LEREN hoog in het vaandel heeft. Dit krijgt vorm in het volgen van enkele workshops, voor elk wat wils. Er zal tijd zijn om elkaar te ontmoeten en samen te eten. Dat zo´n mooie activiteit geld kost zal duidelijk zijn. Wij hopen dat u net zo enthousiast bent of wordt als wij.

Wilt u ook financieel bijdragen om dit mogelijk te maken dan is uw bijdrage van harte welkom.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL

Giften mogelijk namens:

  • Account
  • Anoniem