Home

Welkom in de webwinkel van de Protestantse Gemeente te Purmerend. Hier heeft u de mogelijkheid om digitaal collectebonnen te kopen, uw vrijwillige bijdrage te regelen en deel te nemen aan speciale acties.

Voor bestellingen en het regelen van uw bijdrage is het noodzakelijk om eerst een account aan te maken (zie de knop 'Mijn account' aan de rechterkant). Registratie maakt het nog eenvoudiger om uw bestellingen en giften te regelen. Eenmalige giften kunt u ook zonder registratie overmaken.

Uw betalingen via deze winkel kunt u veilig en snel regelen via IDEAL

De Protestantse Gemeente te Purmerend is een ANBI-instelling, waardoor uw bijdragen en de aankoop van collectebonnen fiscaal aftrekbaar zijn.

Mocht u daarbij gebruik willen maken van de mogelijkheid om door middel van een schenkingsovereenkomst uw gift gedurende langere tijd fiscaal vriendelijk vast te leggen, dan kunt u hier contact met ons opnemen.

Jubileum Cantamo

Actie(s):

In 2020 viert kerkkoor Cantamo haar 75ste verjaardag. Deze mijlpaal moet GEVIERD worden, want Cantamo is van ons allemaal! Peter Wagenaar, onze kerkmusicus, wil ons in 2020 verrassen met een groots concert voor alle leeftijden met daarbij een ORKEST! Dat wordt zowel voor de PGP als voor Cantamo een onvergetelijke happening.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL

Giften mogelijk namens:

  • Account
  • Anoniem