Actie Kerkbalans 2024

Actie(s):

Geef vandaag voor de kerk van morgen

De kerk. Wat betekent het voor u? Is het een plek waar u God vindt? Een plek waar u gelijkgestemden ontmoet, uw zorgen kunt delen of naar anderen omkijkt? Waar u tijd vindt om te bidden en te bezinnen, en kunt groeien in geloof? Of vooral een moment in de week waar u even kunt uitstijgen boven de waan van de dag?

De waarde van de kerk is voor ieder gemeentelid weer anders. Maar feit is dat onze kerk voor veel mensen van grote betekenis is! Dat moment in de week waarop we samenkomen om te zingen, het geloof met elkaar delen en naar elkaar om te zien, is voor veel van ons niet weg te denken. We zijn dankbaar dat we zo met elkaar kerk kunnen zijn. Dat is mogelijk dankzij u. Want u bent betrokken bij onze gemeente en steunt onze kerk financieel. Daar zijn we u erg dankbaar voor! Met uw steun kan de kerk haar plek in Nieuwegein blijven innemen.

Wilt u ook dat de kerk kan blijven doen waar ze al eeuwenlang voor staat? Geef dan vandaag voor de kerk van morgen. Want ook voor de generaties die na ons komen, wil de kerk graag inspirerend, gastvrij en zorgzaam zijn. Alleen samen kunnen we dat waarmaken.. Mogen wij er op vertrouwen dat u ook uw bijdrage naar draagkracht en vermogen zult geven? De Heere zegene u en uw gaven,

Financieel bijdragen aan de Hervormde Gemeente Vreeswijk

De actie Kerkbalans is de belangrijkste inkomstenbron van onze gemeente. Met de inkomsten van deze actie moeten ca. 60% van onze uitgaven worden betaald. In ons informatieblad lichten wij dat nader voor u toe. U vindt dit blad op de website van onze kerk.

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal
  • Incasso
Bijdrage/giften periode Januari t/m december van het jaar 2024
Toezeggingsperiode Januari t/m december van het jaar 2024