Giften overmaken

Via het onderstaande formulier kan er een gift/donatie gedaan worden. Om een gift te doen moet er eerst gekozen worden namens wie de gift gegeven wordt, dit kan ook volledig anoniem.

Vervolgens kan er een e-mailadres opgegeven worden waar een bevestiging naartoe verzonden wordt zodra de gift afgerond is. Het is niet verplicht om dit veld in te vullen. Het proces eindigt met het invullen of selecteren van een bedrag. Desgewenst kunt u eventuele opmerkingen met betrekking tot de gift kwijt in het opmerkingenveld.

Naam
Gift namens
E-mailadres
E-mailadres

Het veld "e-mailadres" is niet verplicht, als het ingevuld is zal er per e-mail een bevestiging van de gift worden verzonden.

Bedrag en betaalwijze
Bedrag
Betaling via
Rekening
Rekening*
IBAN*
BIC (optioneel)
Tenaamstelling rekening*
Opmerkingen

Controleer de onderstaande gegevens op juistheid. Mocht u fouten tegenkomen dan kunt u op vorige klikken en de fouten corrigeren. De gegevens worden pas verwerkt/opgeslagen nadat u op 'gift verwerken' klikt en via iDEAL de gift/donatie financieel afhandelt.

Gift
Gift namens N.v.t. Anoniem {{ giftSingleForm.inputData.naam }}
E-mailadres N.v.t. {{ giftSingleForm.inputData.emailAdres }}
Bedrag € {{ (giftSingleForm.inputData.selectbedrag == '' || giftSingleForm.inputData.selectbedrag == null ? giftSingleForm.inputData.textfieldbedrag : giftSingleForm.inputData.selectbedrag) | asDutchNumber}}
Betaalwijze {{ giftSingleForm.inputData.betaalwijzeSelect.label}}
Rekeninggegevens
Rekening {{ giftSingleForm.inputData.rekeningNrSelect.label}}
IBAN {{ giftSingleForm.inputData.iban}}
BIC {{ giftSingleForm.inputData.bic}}
Tenaamstelling rekening {{ giftSingleForm.inputData.tenaamstelling}}
Opmerkingen
-
Bevestig gift

Najaarsactie 2023

Actie(s):

Najaarsactie 2023

Dit jaar is gekozen voor twee thema's: de bestrijding van de steeds nog steeds hoge energiekosten en de instelling van een fonds om de predikantsplaatsen de komende twee jaar te kunnen blijven betalen.  Onze energieleverancier heeft ons gemeld dat de energieprijzen in 2024 lager zullen zijn dan in 2023, maar nog altijd hoger zullen zijn dan het jaar 2022. Door de hoge prijzen in 2023 is het energiefonds grotendeels verbruikt. Met deze najaarsactie willen we dat fonds weer aanvullen.

Met 1,3 fte predikant hebben we te maken met hoge predikantslasten die volgend jaar ook nog eens met 4% stijgen. Met de uitval van ds. Glismeijer moeten we nu al extra kosten maken voor gastpredikanten. Daarnaast verwachten wij dat er bijstand voor het pastoraat ingehuurd moet gaan worden. Met de vorming van een predikantsfonds hopen we de predikantslasten de komende twee jaar zodanig in de grip te houden, zodat het tekort in de begroting 2024 niet te groot wordt. Mogen wij rekenen op uw bijdrage voor deze belangrijke doelen? De kerkrentmeesters. 

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Account
Bijdrage/giften periode Ieder jaar in oktober t/m december

Kerstpotten De Glind Amersfoort

Actie(s):

Deze hele maand staan de zogenaamde kerstpotten weer bij de uitgang en wordt er langs deze weg gecollecteerd voor uit huis geplaatste kinderen die wonen 28 gezinshuizen in het dorp De Glind, dat bij Barneveld ligt..

iDeal

Betaalmogelijkheden

  • Tegoed
  • iDeal

Giften mogelijk namens

  • Anoniem
  • Account