Tussenstand Kerkbalans

Op het moment van schrijven zijn bijna alle enveloppen van de Actie Kerkbalans 2019 geteld.

Ook hebben we veel reacties van de 170 uitgezonden e-mails retour ontvangen met toezeggingen. Onze boekhouder heeft alles verwerkt en opgeteld en op dit moment is de stand van toezeggingen € 82.518,53. Dat is vergelijkbaar met de stand van vorig jaar rond deze tijd. Het totaal aantal reacties is op dit moment iets meer ongeveer 470.

We willen natuurlijk nogmaals alle lopers hartelijk bedanken, maar vooral ook alle gemeenteleden die zo ruimhartig hebben toegezegd. Zonder uw bijdrage kan onze kerkgemeenschap niet functioneren zoals hij nu doet.

Mocht U nog een envelop ergens hebben liggen omdat U de loper hebt gemist, dan kan U uw toezegging altijd bij de loper bezorgen of afgeven in de kerk (bakje in de kerkenraadskamer van Kees Bijl).

Mocht U nog niet op de e-mail hebben gereageerd, wilt U dat dan alstublieft alsnog doen door op de link in die mail te klikken? We hebben gehoord dat voor sommigen het invullen van het webformulier lastig is, laat het ons alstublieft weten, dan willen we U graag helpen. Ook alle andere suggesties voor Kerkbalans Digitaal zijn welkom. Dit jaar is duidelijk een leerjaar wat dat betreft en we zijn blij met de vele voorgestelde verbeterpunten die we al hebben ontvangen.

Nogmaals heel hartelijk dank voor uw bijdrage!

26-02-2019 18:59 door R. Peerbolte

Reacties

Reactie plaatsen