Nieuwe penningmeesters!

We hebben opvolgers gevonden voor onze vertrekkende penningmeesters! Mieke en Jo Koster zijn bereid om deze belangrijke taak binnen het College van Kerkrentmeesters op zich te nemen.

Meerdere keren heb ik op deze plaats laten weten dat na meer dan 10 jaar zeer trouwe dienst Willemien en Bram Steenks gaan stoppen met hun werk als penningmeester van het College van Kerkrentmeesters. We zijn hen zeer dankbaar voor de vele uren die ze in deze taak hebben gestopt.

Het werk van de penningmeester(s) bestaat voornamelijk uit het bijhouden van de bankrekeningen en het doen van betalingen. Het is dus nadrukkelijk geen boekhouder werk. Die rol wordt al heel lang en trouw uitstekend vervuld door Kees Bijl.

Welnu – het is met zeer veel plezier dat ik U kan melden dat we onze nieuwe penningmeesters hebben gevonden! Mieke en Jo Koster hebben zich bereid verklaard om deze taak op zich te nemen. Formeel zal dit zijn vanaf 1 september, maar Willemien en Bram hebben beloofd om op de achtergrond paraat te staan in geval van vragen. Vanzelfsprekend zijn wij als College van Kerkrentmeesters heel blij en dankbaar dat ‘De Kosters’ zich bij ons team zullen voegen. Trouwe, meelevende kerkleden die heel goed weten hoe onze gemeente reilt en zeilt. Dus: hartelijk welkom Mieke en Jo!

En als U ze tegenkomt – bij de koffie na de kerkdienst ofzo – geef ze maar een schouderklopje. Want in deze tijd van krapte in de ‘vrijwilligersmarkt’ is hun toezegging heel bijzonder!

21-07-2019 10:05 door Rindert Peerbolte

Reacties

Reactie plaatsen